Yolk sac ile ilgili

Desibel0909

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
8
1
35
Merhabalar adet tarihime göre 8+5 ama ultrasona göre 7+5 kese görüntüsü var. Bir hafta öncesinde doktorumuz görünen birşey yok dedi başka doktora gittik bir kaç gün sonra yolk saç göründü kese de 16.64 mm di. Sevindik ama 4 gün sonra kendi doktorumuza randevumuz var diye bekledik bugün yani gittik saçma sapan bir muayene den geçtik tmm dedik sorun değil radyoloji ye yolladı bir daha para tuzağı olarak gittik girdm yine göremedik tekrar yukarı çıktık alttan muayene etti yok hicbirsey dedi. Başka doktorun 4 gün önce gördüğü yolk saç kayıp mi oldu hocam dedim olabilir dedi. Gerçekten olabilir mi? Başına gelen var mı? Cidden çok saçma sapan duygular içindeyim gerginim ve bu durumda olan var mı merak içindeyim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Allah Allah duzgun mu nakamamışlar acaba. Bu haftada bebeğin de görünüp kalp atışı dinlenmesi gerekiyor ama inşallah görursynuz

Sonradan kaybolur mu bilemem ama bu haftada bebeği görmeniz gerekiyordu maalesef Ben de bir boş gebelik geçirdim sekiz haftaya kadar bekletildi her ihtimale karşı. İçinize sinmediyse başka bir doktora daha gidin alttan muayene ile tekrar muayene olun boş gebelikse kürtaj olacaksınız ne yazıkkı

Evet bir tane yaşadım ama ondaki süreç böyle değildi daha farkliydi bende bir kürtaj yaşadım . Geçmis olsun size de sağlıklı bir gebelik dilerim. Yalnız bunda yolk gözüktü 4 gün once bugün gittim yok dedi kafama takıldı ama acele etmeyeceğim diğeri 7 8 haftalıkti ilk kez başıma gelmişti . Şimdi 10 haftaya kadar duyan gören var farklı doktorlara da gideceğim ki sonlanacaksa da içime sinsin istiyorum. Yolk kesesi 4 günde niye kaybolsun onu da anlamadım tuhaf ya

Allah Allah duzgun mu nakamamışlar acaba. Bu haftada bebeğin de görünüp kalp atışı dinlenmesi gerekiyor ama inşallah görursynuz
Valla ekstra radyoloji ye gönderdi ama görüntü kalitesi hocanınkinden beterdi vallahi. Ben yolk kesesini başka doktor da gördüm pazartesi günü bugün bu doktor yok diyor inan anlamadım.

Teşekkür ederim.
Evet öyle yapın Farklı bir doktora da gidin Bir de onun fikrini alın

Merhaba arkadaşlar bugün muayeneye gittim 8+1 im ultrasona göre yolk saç var ve büyümeye baslmais iyi değil dedi ama bebek yok dendi ve kürtaj yolu gözüktü. Bir hafta daha beklemek niyetindeyim kaçıncı haftalarda gormustunuz bebeklerinizi.

Merhaba sonuç ne oldu. Bu süreçte ağrı lekelenme yaşaniyormu normalmi ilerledi surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…