Yolk kesesini geç görenler

cerenimo2

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
17
8
34
Merhaba, 5+3 günlük hamileyim. Beta hcg 8500. Bugün vajinal ultrasonla 8 mm kese göründü, ama yolk sac görünmüyor. Doktor 1 hafta bekleyelim dedi ama boş gebelik mi diye çok stresliyim. Yolk kesesi geç oluşup veya ultrasonda geç görünüp sağlıkla doğum yapan arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim 🙏🏻

Kesede genelde 18-20mm üstü yolk kesesi ve bebek görülmeye baslıyor canım. Canını sıkma daha kesen çok küçük bende hep senin gibi düşünüyordum. 7 haftalıkken hem bebegimi hem kalp atısını duymustum suan 15 haftalığız. Seninde öyle olucaktır hiç moralini bozma daha kesen çok küçük😘

Çok teşekkürler desteğin için. Umut oldu bana.🌸 genelde bu haftalarda kese de biraz daha büyük olup, yolk göründüğü için panikledim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini🙏🏻🥰

Ben de 1 defa bos gebelik gecirdim subat ayinda 1 de kimyasal yasadim..bende ayni sekilde 5+3 haftalik hamileyim su an :) ama cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan o yuzden daha doktora bile gitmedim kotu seyler duyacakmisim gibi geliyor... siz de son durum nedir

Ben de 1 defa bos gebelik gecirdim subat ayinda 1 de kimyasal yasadim..bende ayni sekilde 5+3 haftalik hamileyim su an :) ama cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan o yuzden daha doktora bile gitmedim kotu seyler duyacakmisim gibi geliyor... siz de son durum nedir
Haftaya Pts çağırdı doktor, 6+3 te tekrar bakmış olacağız. O zaman netleşecek sanırım. Ama çok tedirginim😢 kendimi kötü habere hazırlamaya çalışıyorum. İyi haber olursa süper olur zaten.

Allah hayırlısını nasip etsin insallah .. cok hayirli haberler alirsiniz umarim 🙏

Kesede genelde 18-20mm üstü yolk kesesi ve bebek görülmeye baslıyor canım. Canını sıkma daha kesen çok küçük bende hep senin gibi düşünüyordum. 7 haftalıkken hem bebegimi hem kalp atısını duymustum suan 15 haftalığız. Seninde öyle olucaktır hiç moralini bozma daha kesen çok küçük😘
14 mm benim 6 hafta olması lazımken 20 mm 5 gün gerideymiş göremedik 1 hafta süre verdiler 🤦🏻‍♀️

Evet. Yolk sac göründü bu hafta ama olması gerekenden büyük malesef. Muhtemelen sağlıksız bi gebelik. Kan verdim beta hcg artışı normal mi ona bakılacak. Eğer yeteri kadar artmamışsa gebeliği sonlandıracağız. Sizin son durumunuz nedir?
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım çarşamba gideceğim Allah yardımcımız zolsun

Kızlar merhaba, çarşamba gününe kürtaj randevusu oluşturmuştuk. Bugün içim rahat etsin diye son kez başka bir doktora gittim. Veee bebeği gördüm kalp atışını duydum hatta kalbinin kıpırtısını bile gördüm. Yolk sac normaldi. Herşey yolunda dedi doktor. Nerdeyse sağlıklı bebeği yarın aldıracaktım. Aman acele etmeyin. Bu arada gittiğim hastaneler birisi Acıbadem international, bugün teyit için gittiğim Medipol. Her 2 dr da Prof. En iyisine gittiğimi düşünüp teyit ettirmeyebilirdim ve yarın sağlıklı bebeği kendi elimle aldırabilirdim. Mutlaka farklı görüşler alın. Umarım herkes böyle güzel haberler alır😇

Kızlar merhaba, çarşamba gününe kürtaj randevusu oluşturmuştuk. Bugün içim rahat etsin diye son kez başka bir doktora gittim. Veee bebeği gördüm kalp atışını duydum hatta kalbinin kıpırtısını bile gördüm. Yolk sac normaldi. Herşey yolunda dedi doktor. Nerdeyse sağlıklı bebeği yarın aldıracaktım. Aman acele etmeyin. Bu arada gittiğim hastaneler birisi Acıbadem international, bugün teyit için gittiğim Medipol. Her 2 dr da Prof. En iyisine gittiğimi düşünüp teyit ettirmeyebilirdim ve yarın sağlıklı bebeği kendi elimle aldırabilirdim. Mutlaka farklı görüşler alın. Umarım herkes böyle güzel haberler alır😇
Ayyy canım çok sevindim yarında benim randevum var bakalım ne olacak dualarınıza ihtiyacım var 🤲🏻🌸

Canım gittik 2 kese çıktı ikiz o gelişmeyen öteki keseymiş alttan muayene de karında yine görünmedi bebek kalbim durdu neredeyse usg detaylıya girdim kalp atışı görüldü 6+3 öteki kesede bebek yok 15 mm gelişmemiş kısmet buna çok şükür

Canım gittik 2 kese çıktı ikiz o gelişmeyen öteki keseymiş alttan muayene de karında yine görünmedi bebek kalbim durdu neredeyse usg detaylıya girdim kalp atışı görüldü 6+3 öteki kesede bebek yok 15 mm gelişmemiş kısmet buna çok şükür
Çok sevindim☺️☺️ Tek bebişle devam o zaman 😍

X