yolk kesesi

yagmrozmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
4
0
28
merhaba arkadaşlar ben gebeyim ilk doktorum bana gebeliğimin 6-7 haftalık olduğunu ve yolk kesesini göremediği ve kürtaj olmamı söyledi ben 2 gündür kürtaj için gittiğimde bazı engeller çıktı ve kürtaj olamadım. sonra başka doktora gittim kese 6-7 haftalık değilde 5 haftalık gördü ve geç döllenme olabileceğimi söyledi 10 gün bekleyelim dedi ve prostegan ilacını verdii. sonra ben gene başka doktora giittim o da gebeliğimin 5 hafta olduğunu söyledi böyle durum yaşayan varmı

5 hafta dıyen ılk doktordan 10gun sonea mı gıttınız de tekrar 5 hafta dedı?

Merhaba gebeligibizle ilgili bilgi verebilir misiniz? Benimde 5+4 te kese göründü fakat yolk ve bebek görünmedi. Boş gebelik olabilir dendi fazla bir şey söylemeden gönderdi. 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.

Merhaba gebeligibizle ilgili bilgi verebilir misiniz? Benimde 5+4 te kese göründü fakat yolk ve bebek görünmedi. Boş gebelik olabilir dendi fazla bir şey söylemeden gönderdi. 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
5+2 karından baktıgında keseyi gördü ama bebeği göremedi ki bencede normaldi yani... 1 hafta kadar falan oldu gene gittim ..Yine aynı şekildeydi ama vajinal ultrasondan gördük hatta hafif bir kalp atışıda aldık net olmamakla birlikte.... Şimdi tekrar 8 haftalıkken gidilecek...Tekrar gittiğinizde doktorunuzda bakalım derse bence vajınal ultrasondan bakın derim..

Bana da aynısını söylediler 10 günsa yolk kesesi 10 gün sonra da kalp atışını duyduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…