Kaclik iğne verdi. Dozu az gelmis olabilir bende iğne kullanıyorum geçmiş olsunMerhaba. 2 kez dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. 3. Gebeliğim 8+3 günlük iken kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı hiç duyulmadı. Ve operasyonla sonlandı. Sonrasında pıhtılaşma testi yaptırdık. PAI-1 ve MTHFR1298 ac homozigot polimorfimleri tespit edildi. 4. Gebeliğimde clexane ve coraspin ile başladık. İlk günden lekelenme başladı. Kese büyüdü yolk kesesi göründü ama kesenin etrafında kanlanma vardı ve şekli de bozuktu. Kalp atışı duyamadık yine. Operasyonla sonlanacak yine. Naparsak çıkamıyoruz içinden. Tecrübesi olan bu konuyu aşan varsa yazsın lütfen.
Sizin kaç haftalık oldu ve lekelenme gibi problemler yaşadınız mı? Bir de sadece iğne mi kullanıyorsunuz? Hangi genlerde pıhtılaşma var?Kaclik iğne verdi. Dozu az gelmis olabilir bende iğne kullanıyorum geçmiş olsun
Şuan 11 haftalık ilki 4 yasinda olcak.Sizin kaç haftalık oldu ve lekelenme gibi problemler yaşadınız mı? Bir de sadece iğne mi kullanıyorsunuz? Hangi genlerde pıhtılaşma var?
Hayır hiç öyle birsikayetim olmadı ancak ilk kızımda 33 hafta sabah akşam fitil olarak progestan kullandimAllah bağışlasın, diğerini de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kanama yada lekelenme şikayetiniz oldu mu peki hiç? Buna bağlı olarak progestan gibi ilaç kullanımı?
Anladım. Peki homozigot ile hetorozigot arasındaki fark nedir bilginiz var mı acaba farklı tedaviler mi gerektiriyor? Belki de bizim kromozomla ilgili bir durumdur genetik testleri yaptık sonuçlarını bekliyoruz.Hayır hiç öyle birsikayetim olmadı ancak ilk kızımda 33 hafta sabah akşam fitil olarak progestan kullandim
Merhaba görür müsün bilmiyorum seninle aynı genlerim homozigot , bir çözüm bulabildin. MiMerhaba. 2 kez dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. 3. Gebeliğim 8+3 günlük iken kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı hiç duyulmadı. Ve operasyonla sonlandı. Sonrasında pıhtılaşma testi yaptırdık. PAI-1 ve MTHFR1298 ac homozigot polimorfimleri tespit edildi. 4. Gebeliğimde clexane ve coraspin ile başladık. İlk günden lekelenme başladı. Kese büyüdü yolk kesesi göründü ama kesenin etrafında kanlanma vardı ve şekli de bozuktu. Kalp atışı duyamadık yine. Operasyonla sonlanacak yine. Naparsak çıkamıyoruz içinden. Tecrübesi olan bu konuyu aşan varsa yazsın lütfen.
Genlerden değilmiş. Doktorlar önemli olmadığını söyledi. Esas hikaye eşimdeymiş. Detaylı testler yapıldı ve DNA hasarı tespit edildi. Gebeliğin ilk haftalarında embriyonun gelişmesine engel oluyor ve bu da düşüğe sebep oluyormuş. Eşim antioksidan tedavisi görmeye başladı. O yüzden bekliyoruz.Merhaba görür müsün bilmiyorum seninle aynı genlerim homozigot , bir çözüm bulabildin. Mi
İnanmıyorum benim eşimde de DNA hasarı çıktıGenlerden değilmiş. Doktorlar önemli olmadığını söyledi. Esas hikaye eşimdeymiş. Detaylı testler yapıldı ve DNA hasarı tespit edildi. Gebeliğin ilk haftalarında embriyonun gelişmesine engel oluyor ve bu da düşüğe sebep oluyormuş. Eşim antioksidan tedavisi görmeye başladı. O yüzden bekliyoruz.
Şuan özelden sizle konuşuyoruzN’aptınız peki durumunuz nedir şuanda?
Fark etmedim aynı kişi olduğunu :)N’aptınız peki durumunuz nedir şuanda?