• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kesesi mi bakar mısınız lütfen

ozcem05

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
90
40
8
Kızlar merhaba bugün dra gittim pkoluyum geç döllenme olmuş 6+1 dedi
kese geçen pazartesi 6mmdi bugün 13.7mm çıktı yolk kesesini görüyorum sanki dedi dr 1 hafta sonraya çağırdı kalp atışını kesin görmeliyiz haftaya dedi resme sizde bakar mısınız boş gebelik olur diye endişeliyim karından ultrasonla bakıldı

Eklentiler

• 6F3C2692-C458-4A90-852E-CC9159B8C0E1.jpeg
    6F3C2692-C458-4A90-852E-CC9159B8C0E1.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 363
Kızlar merhaba bugün dra gittim pkoluyum geç döllenme olmuş 6+1 dedi
kese geçen pazartesi 6mmdi bugün 13.7mm çıktı yolk kesesini görüyorum sanki dedi dr 1 hafta sonraya çağırdı kalp atışını kesin görmeliyiz haftaya dedi resme sizde bakar mısınız boş gebelik olur diye endişeliyim karından ultrasonla bakıldı
Banada oluşum var dedi doktorum ve beni de 1 hafta sonraya çağırdı yarin kalp atışına bakacak çok stresliyim

Yolk kesesi eger üstteki artı işaretinin hemen dibinde değilse göremedim ben. Ama bizim gormememiz de normal olur doktor ultrasonda detaylıca inceliyor size normal bi kesenin boyutunu gösteren kağıt veriyor doktorun hangi taraftan tutup resmi çektiğine bağlı olarak görsel değişiyor haliyle. Var dediyse vardır. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Yolk kesesi eger üstteki artı işaretinin hemen dibinde değilse göremedim ben. Ama bizim gormememiz de normal olur doktor ultrasonda detaylıca inceliyor size normal bi kesenin boyutunu gösteren kağıt veriyor doktorun hangi taraftan tutup resmi çektiğine bağlı olarak görsel değişiyor haliyle. Var dediyse vardır. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin inşaallah🙏 Çok teşekkür ederim

Back