Yolk kesesi gorunuyor mu

Gulseenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
3
0
1
29
Merhaba arkadaşlar. Sat göre 6 haftalik hamileyim. 5+6 da kontrole gittim kese 11.82 mm gözüktü bebeğin görünmesi için daha erken dedi ama şimdi araştırınca yolk kesesi olması,gerekiyormuş doktor herhangi bir bilgi vermedi. Acaba bakabilir misiniz var mi ??

Eklentiler

• 1000029330.webp
    1000029330.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 145
Su an erken yani. Biraz tedirginim de ister istemez panik yapıyorum. Normal şartlarda 6 haftalik gebeliklerde gören çok olmuş bos gebelik olmasından korktum açıkçası.

Su an erken yani. Biraz tedirginim de ister istemez panik yapıyorum. Normal şartlarda 6 haftalik gebeliklerde gören çok olmuş bos gebelik olmasından korktum açıkçası.
merhaba 🌸
merak etme değildir.
ancak doktor ilk muayenede söylüyorum bu gebelik kimyasal , boş ve dış degil diye nasıl bilgi vermiyor ki

Merhaba arkadaşlar. Sat göre 6 haftalik hamileyim. 5+6 da kontrole gittim kese 11.82 mm gözüktü bebeğin görünmesi için daha erken dedi ama şimdi araştırınca yolk kesesi olması,gerekiyormuş doktor herhangi bir bilgi vermedi. Acaba bakabilir misiniz var mi ??
Merhaba nasılsınız inşallah hersey yolundadır bende bugün. 5+2 olarak ölçüldü yolksac var ama bebek yok

Merhaba nasılsınız inşallah hersey yolundadır bende bugün. 5+2 olarak ölçüldü yolksac var ama bebek yok
Herhangi bir sorun yok merak etmeyin yolksac varsa gebelikte oluyormuş zaten sadece görünmesi için erken o yüzden bebeği göremiyoruz. 12 haftalik olduk çok şükür hersey yolunda. Allahin izniyle sizinki de yakında görülür. 8 haftalik olduğumda bebeği de kalp atışını da gördük.

Back
X