Örgü yoldaki bebegime tunus battaniye ordum:)super!!!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ozlew

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
3.019
4
evet arkadaslar..
minik bi bebek bekliyorum simdilerde..
tunus isiyle ordugum battaniyemi sizlerlede paylasmak istedim...
ornegini kendim dusundugum bu sponge boblu(sunger bob) battaniyeye begendinizmi?

:nazar:
dsc00148sq6.jpg

dsc00149wn4.jpg

cok güzel olmus canım
iyi günlerde kullanın yerimseniben

Canım ne güsel olmuş, minişin nası yakışıcak içine kimbilir?

ayy cnm süper olmuş ya
ellerine sağlık
nasıl yaptın bunu
bende tunus işini öğrenmek istiyorum ama modelini nerden buldun şamsını falan yani
bebeğinde güle güle kullansın

ayy cnm süper olmuş ya
ellerine sağlık
nasıl yaptın bunu
bende tunus işini öğrenmek istiyorum ama modelini nerden buldun şamsını falan yani
bebeğinde güle güle kullansın

tskkler...
tunus orgu tek tig sisle oruluyor...
bende intrnetten ogrendim..orguyu iyice ogrenince hosuma giden cizgi karakterleri grafik programda kareler haline getirtip ormeye basladim.arama motorunda video paylasim sitelerinde tunus isi orguyu ogrenebilirsin cok basit ve guzel..hizlida oruluyora.s.

tskkler...
tunus orgu tek tig sisle oruluyor...
bende intrnetten ogrendim..orguyu iyice ogrenince hosuma giden cizgi karakterleri grafik programda kareler haline getirtip ormeye basladim.arama motorunda video paylasim sitelerinde tunus isi orguyu ogrenebilirsin cok basit ve guzel..hizlida oruluyora.s.
[/QUO

cnm çok teşekkür ederim
bende evet netten öğrenmeyi düşünüyorum zaten.
tam düşündüklerimi sen aynı işlemlerle sonuçlandırmışsın. çok da güzel olmuş :nazar:

çok şeker olmuş..ee bebek olunca bol bol battaniye lazım olacak..güle güle kullansın minik meleğin...

çok hoş görünüyor iyi günlerde kulanın sıcacık sarınsın miniş

tum iyi dlekleriniz icin saolun kizlar...daha guzelleri sizin olsun

ay canım benim çok güzel olmuş.bebeğin yumşak yumşak sarılsın ona.emeğine sağlık.

cok cici olmuş sağlıklı günlerde kullansın bebeşin

ellerine emegine saglik bayildim cok güzel olmus...
sag salim bebisine kavusursun insallah

canım süper olmuş gerçekten ellerine sağlık. Bebişin de güle güle kullansın inşallah. Bende örmeyi çok istiyorum sadece tunus işiyle mi ördün yoksa gözlerini falan sonradan mı işledin? Birde bunların grafiğini nerden bulabiliriz.

çok çok başarılı olmuş ,bravo sana
canımya bana bunu öğreten ,detaylı anlatan bir sitenin adresini özelden atarmısın ,aradım ama detaylı bulamadım.

X