Yolda dp baylmm...

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
288
5
37
bugün okuldan gelirken gözlerim karardı yolun ortasında düşüp bayılmışım hayatımda ilk defa böle bişi yaşıyorum çok korktum üstelik yanımda kimsede yoktu
tetkikler yapıldı sonuçları bekliyoruz 22 yaşındayım ne olabilirki bana dua edin kızlarsenağlama

bana da otobüslerde olurdu hep. tansiyon düşüklüğüdür canım endişelenme. aç kalmamaya çalış.

canım başka kriz atak falan olmadı dimi. korkma sıcak yada kan şekeri düşmesi olabilir

insallah kötü birseyin yoktur tatlim

ya kan sekerin dusmustur yada tansiyon

benim babamda ilk kez bayilmisti yolda

cigerlerinde su varmis megersem akcigerine vurmus oda fenalasmisti canim babacim

allah hepimize saglik sihhat versin insallah

kriz atakmı yok olmadı bişi..
yani düşünsene yolun ortasına serilmişim zaten kendime geldiğimde hiç bişi hatırlamıyordum bi uyandım kaldırımda yere serilmişim üstüm başım tozsenağlama
polisler ordan geçiyormuş allahtan,, alıp hemen acile yetiştirdiler allah razı olsun onlardan.
birde sağ yanağım şişmiştim kolum falan morarmıştı nasıl düşmüşmüşsem artık

geçmiş olsun öncelikle, inşallah önemli değildir diye düşünüyorum ...

havalar sıcaklaştı onun etkisi olabilir, uykusuzluk, yorgunluk olabilir, kan şekerin veya tansiyonun

oynamıştır....içinizi ferah tutun...allah şifa versin..

bırıncısı stresdır ıkıncısı yorgunluk sınır stres duzensız beslenmek ınan herseyden oluyo benıdme sık sık olurdu doktora eeg cekıldım bısı cıkmadı canımcım sende az dıkkat etsen kendıne:).gecmıs olsun..

panik atak belirtisi olabilir canım.. gene de tetkik sonuçlarını bekle... hiçbişey çıkmazsa psikolojiktir.. yani anksiyete ya da panik atak...

bugün okuldan gelirken gözlerim karardı yolun ortasında düşüp bayılmışım hayatımda ilk defa böle bişi yaşıyorum çok korktum üstelik yanımda kimsede yoktu
tetkikler yapıldı sonuçları bekliyoruz 22 yaşındayım ne olabilirki bana dua edin kızlarsenağlama

masumpapatya ben 3 kez bayıldım otobüste,bakkalda,evde,15 yaşımda ilk bayıldım 17 yaşımda son kez bayılmışım,en bayıldımda doktora gittim MR ve EEG istediler,Allaha şükür temiz cıktılar,bidada hiç böyle bişey olmadı suan 21 yaşındayım,

bende 3 kez bayıldım en son bayıldımda doktora gittim EEG ve MR İSTEDİLER TEMİZ CIKTI BİDADA BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELMEDİ SUAN 21 YAŞINDAYIM BENDE COK KORKMUŞTUM YANİ HİÇ BİŞEYİM YOKMUŞ NEDENİMİDE BİLMİYORUM AMA BEN DUYDUM BAYILANLAR OLUYOMUŞ AYNI BENIM GİBİ BİŞEY CIKMAMAIŞ AMA DOKTORA GİTMEK ŞART

Geçmiş olsun!Umarım kötü bir şey değildir. Şekerin ya da tansiyonun düşmüş olabilir, uykusuz kalmış olabilirsin, stres yaşamış olabilirsin. Kötüye yorma.
Çok geçmiş olsun!

X