Yol tutuşu en iyi otomobil...

GoldenLady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.754
1
106
Kızlar yol tutuşu en iyi otomatik otomobil tavsiyeleriniz hangileridir daha önce deneyimi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..

Suzukı swift 4*4 kullanıyorum yakıtı az yakıyor,şekli güzel ekonomik bir araba..Eksileride var tabii oda aile için küçük yani çocuklu aile için uzun yolda yolculuk yapacaksan küçük bir araç..Ama imkanın varsa ford focus veya fıesta al derim :) Ama benim goncagülüm (suzukim) benim gözümde bir tane :)

Aslında aklımdaki fort fiesta acaba kullanımı nasıl ben hyundai elentra yeni kasa kullandım mükemmel bir yol tutuşu var sanki oyuncak araba gibi :) ama benim görüntü açısından fort fiesta hoşuma gidiyor şimdi sizde tavsiyede bulununca iyice aklıma girdi suzuki yide merak ettim bir araştırayım benim için içinin küçük olması okadarda önemli değil dış görüntüsü çok fazla küçük olmasında :) teşekkür ederim cevabın için..

Suzuki swift mini copur lara benziyor dış görünüş olarak bu sebeple hastası çok ama bence fıesta al derim..

toyota yaris 2012 çok iyi bir marka şahsen ailecek bu arabadan aldık 3 kişi ye tavsiye ettik ve apartmandaki 2 kişi de toyota aldı. . şehirler arası 3.9 litre eurodisel yakıyor ve araba insanı kendine güvende olduğunua ikna ediyor. biz memnunuz . yol tutuşu gerçekten çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…