Merhaba kızlar önemsız birşey ama :) c.tesi günü sınavım var istanbul gümüşsuyunda...tekırdağdan gelıcem esenler otogara kadar gelıcem onda sorun yok ama ya sonrası metro durağı nerde nasıl bınılır nasıl ödeme yapılır bılmıyorum kaç numaraya bınıcem nerde inicem direk gümüşsuyuna var mı metro ve nerde ıneceğimi anans edıyorlar sanırım su duraktayız suan dıye:) şimdiye kadar çok gidip geldım ama hep kendı araçımla ilk kez toplu taşıma kullanıcam ve hep asyaya gitmiştim avrupayı bılmıyorum yardımcı olurmusunuz bua rada ,stanbul teknık üniversitesi makıne fakultesı gümüşsuyu kampüsünü gidicem ......
esenlerden sanırım taksime servis arabaları var. servislerde ücretsiz bildiğim kadarıyla.
onlara binersin taksim meydanında inersin. taksim meydanından gümüşsuyuna 3-4 dakika yürürsün.
haklısın, servis aklıma gelmemişti benim,servis varsa tabi en doğrusu bu olur.
kızlar harıkasınız ya çok teşekkür ederım...pekı ben bırde kapalı çarsıya gitmek istiyorum bındallı bakmaya taksımden oraya nasıl gecerım....yol tarıfını öğrendım ya yenı yerlerede gideyım gitmişken
kızlar harıkasınız ya çok teşekkür ederım...pekı ben bırde kapalı çarsıya gitmek istiyorum bındallı bakmaya taksımden oraya nasıl gecerım....yol tarıfını öğrendım ya yenı yerlerede gideyım gitmişken
pazar günü kapalı çarşı kapalıdır.
bilgin olsun.