yoksun kollarımda bebeğim....

Ewe hayatim hormonlarina bakilmis doktor soylemis kilo asiri killanma sivilce vs. Tum belirtileer var zaten ama yinede istedigi ay hamile rabbimin isi iste...bal tarcin corek otuda tam sana gore o zaman yumurtlama icin birebir yapilis ve kullanilisina gelince bir kaseye bolca bal koy doluca bir tatli kasigi tarcin goz kararida corekotu bir yada iki yemek kasigi kadar bunu sabah aksam bir tatlikasigi ye corekotunuda cekilmis toz hali var aktarlarda o daha makbul eger bulamazsannormal corek otunu yerken cignersin...daha etkili sonuc almak istiyorsan bir bucuk tatli kasigi ye derim.Bu karisimi ben uc ay once yaptim normalde 35gunde olan adetimi 30 gune duzenledi...bhttp://www.saracoglu.at/arama.php?cx=partner-pub-0092616440670047%3Ao47t04-t9tr&cof=FORID%3A11&ie=ISO-8859-9&q=yumurta+tembelligi&sa.x=36&sa.y=11nun yaninda saracolgunun incir kuru var oda ayri bir mucize denemedim ama metini cok duydum mutlaka bunuda dene ayrica bisi dicem dedigin gibi sadece yumurta tembelligin varsa pco olamazsinki sen pco demek yumurtalarin olgunlasamadigi icin kiste donusmesi demek belki bu kistler belki on tanedir belki yirmi yumurta tembelligi baska bisi sende kist yoksa pco dilsin canim pco oldugunu kim solediki sana? Ayrica klomen kullanicaksan bu ay yakin zamanda hamile kalirsin merak etme yumurtayi olgunlastirici ilactir klomen birde bunun yaninda bal tarcin corekotu kurunu yapsan dahada sonuc iyi olur bu arada klomenle birlikte istedigin kuru yapabilirsin sorun teskil etmez canim

Ewe hayatim hormonlarina bakilmis doktor soylemis kilo asiri killanma sivilce vs. Tum belirtileer var zaten ama yinede istedigi ay hamile rabbimin isi iste...bal tarcin corek otuda tam sana gore o zaman yumurtlama icin birebir yapilis ve kullanilisina gelince bir kaseye bolca bal koy doluca bir tatli kasigi tarcin goz kararida corekotu bir yada iki yemek kasigi kadar bunu sabah aksam bir tatlikasigi ye corekotunuda cekilmis toz hali var aktarlarda o daha makbul eger bulamazsannormal corek otunu yerken cignersin...daha etkili sonuc almak istiyorsan bir bucuk tatli kasigi ye derim.Bu karisimi ben uc ay once kullandim bunun yaninda saracolgunun incir kuru var oda ayri bir mucize denemedim ama metini cok duydum mutlaka bunuda dene ayrica bisi dicem dedigin gibi sadece yumurta tembelligin varsa pco olamazsinki sen pco demek yumurtalarin olgunlasamadigi icin kiste donusmesi demek belki bu kistler belki on tanedir belki yirmi yumurta tembelligi baska bisi sende kist yoksa pco dilsin canim pco oldugunu kim solediki sana? Ayrica klomen kullanicaksan bu ay yakin zamanda hamile kalirsin merak etme yumurtayi olgunlastirici ilactir klomen birde bunun yaninda bal tarcin corekotu kurunu yapsan dahada sonuc iyi olur bu arada klomenle birlikte istedigin kuru yapabilirsin sorun teskil etmez canim ovulasyon testide adetlerin cok duzensiz dilse mesela iki uc hafta gecikme falan olmuyorsan mutlaka kullan derim soylersin esine internetten siparis verirsin esinin dukkanina kargolarlar esinde getirir sana belki duymussundur da bide ovulasyon mikroskobu var tukurukle yapiliyor ondanda alabilirsin onlar omurluk istedigin kadar kullanabilirsi fiyati pahali turkiyede ama burda ucuz alirim sana bir tane istersen bir kac aya gelicem turkiyeye geldigimdede kargolarim sana...sen yinede bu ay klomenle birlikte bir ovulasyon testi edinip kullan bence...

Ne guzel yazmissin okurken gozlerimden yaslar akti ama gozlerimin onunde hep kizim vardi
Bundan 3 yil once okusaydim bu yaziyi asla boyle etkilenmezdim
Anne olmadan annelik duygusalligi var sen de !

Bazen çocuklarina kotu davranan, onlari kullanan kisilerin hbrleri oluyor ya
Ne çok kiziyorum kendi kendime, aklima sen ve senin gibiler geliyor
Bu dunya bana gore degil çunku adil degil diyorum..

Dualarim seninle..

pko olduğumu 2 doktor söledi diğerleri yumurtalar temiz dedi kist falan yok sadece tembel diyende oldu kafam karıştı ben şaştım neyim...yakın zamanda kalırmıyım gerçekten ya sen öle yazınca heyecanlandım biliyomusun dua et bana nolur kalim :26: bal tarçın çörekotu karışıını yapıcam canım bi arkadaşımda buu yaptığı ay hamile kaldı...ben kaynanamla oturuyorum bu kürleri yapaktan korkuyorum napıyon der anlar diye ..bilmioda olmadığını korunuyom sanıyo..yoksa laf sokmalar başlar die saklıyorum üzülüyorum ...ben bu karışımı yapınca sorcak bana illaki nedesem bişeler uydurcam artık şuna buna iyi geliomuş falan

evet canım anne değilim ama anne şevkati duygusallığı hepsi var ama bebeğim yok kollarım boş ....
bende öle haberlere çok kızıyorum o tarz insanların bile çocuğu oluyor ben ve benim gibiler bu anne şevkatiyle yinede kollarımız boş..ben anlamadım..bazen bende diyorum hu dünya bana göre değil..
buarada kızını allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün:26:

Uydurucaksin artik bisiler bal tarcin kurunu yapicaksan yap bir kaseye odana cikar canim sogan kurunu yapmak istersen ust solunum enfeksiyonunada kullanilir hatta zayiflamak icinde icilir...yag ertiyormus falan dersin...bu arda sende pco belirtisi varmi? Asiri tuylenme fazla kilo zoradet olma yada cok duzensiz adet sac dokulmesi sivilcelenme yagli cilt vs.?

tüylenme var çenemde zor adet oluyorum 2 ayda bir

canım hamilelik takvimi var ama sende ölesiye mi yaptın..
aslında o elbiseleri falan almamak lazım daha çok içimiz acıyor çünkü ben almadım hiç bişey yok ona ait

evet CANIM SADECE öylesine.en iyisini yapmışın.ben patikte ördüm.hediye olarak ama veremedim kimseye ((

Merhaba arkadaşlar
inci61inci adlı arkadaşımızdan 10 gündür haber alamıyoruz.Merak içindeyiz.Mail,msn,face,twit gibi ulaşabileceğimiz adresini bilen varsa lütfen bizim için bir haber getirsin.Endişe etmeye başladık artık.Teşekkür ederim şimdiden.....

Senin için ellerimi açıp dua edeceğim..O kadar yürekten yazmışsınki...Duygulanmamak elde değil...O kadar beklemişsin inşallah çift çift gelir kuzularında özleminin yerini kocamaaaan bi sevgi alır....Ufak bi tavsiye vermek istiyorum sana.Eğer yumurtlama haftanı az çok tahmin edebiliyorsan o hafta mutlaka şehirdışına çıkın.Bi köye,bi ilçeye,hatta bulunduğun ilde başka bi mahallede bi otele...Bunu mutlaka yapın.Mumlar,romantik bi ortam,güzel kokular.Kaplıca gibi bişey daha iyi olur.Su insanı çok rahatlatır.Kafanız dağılmış olur.İnan etrafımda nasıl oldu anlamadık diyen o kadar çok kişi varki böyle ufak kaçamaklarla.Evinden uzaklaşman insana ferahlık verir.Anılarınızı konuşur,yeni anılar yaparsınız eşinle...Sakin olmak için herşeyi dene.Dualar oku,namaz kıl,mumlar-loş ışık-lavanta kokusu,su,bitki çayları vs vs.Ben çok stresli biriyim.Ve inan bebeği bırakıp sakin olmak için uğraşmaya başladım.Ve o ay geldi mucizem.Stres yumurtaları kapatır,döllenmeyi engellermiş.Ne kadar sakinlik o kadar güzel sonuç.Bir de eşine çakşır otu yedir mutlaka.Aktarlarda toz halinde var.1 kaşık bala 1 kaşık ot karıştır.Sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedir.Çok işe yaramış herkeste.Bende de yaradı.İstediği kadar yiyebilir eşin.Umudunu kaybetme sakın.7 çocuğuyla beraber diri diri yanan kadını düşün.İçim parça parça 3-4 gündür bu haber yüzünden.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı,büyütmeyi nasip etmeyeceği evlatlar vermesin kimseye.Zamansız ayrılık vermesin hiç kimseye.

Ben o kürü uyguladım canım.Hiçbir sorunum yoktu sadece daha fazla beklemek istemediğim için yaptım.
30 gr öğütülmüş çörek otu.
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın.
Bu karışımı adetin 2.günü sabah başlayarak 10 gün yiyorsun.Yumurtanın oluşma dönemi bu dönemmiş çünkü.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı.Akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı.Karışım bitiyor 10 günde zaten.Fazla karışım yapma ve günü fazlalaştırma.Yumurtaları kiste de dönüştürebiliyormuş bu kür.Kuvvetli bi kür yani.Yumurtlamayı geciktirdiğini ve yumurtaların hem sayısının hemde büyüklüğünün daha iyi olduğunu doktor muayenesiyle defalarca kanıtladık topiğimizde.Tesadüfen dra giden arkadaşlarım oldu dr söylemiş çok iyi olduğunu.Tabi kürü bilmeden :) Yumurtlamanı geciktiriyor bikaç gün.O yüzden ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip edebilirsin.Ben bu kürü kendime uyguladım.Eşime de diğer mesajda anlattığım çakşır otunu yedirdim.Ve o ay bebeğimiz oldu. İki kürü aynı anda yapma kendine.Yani bir kür kendine bir kür eşine yap.Biz kürlerin yanında günde 3-4 incir ve keçiboynuzu yedik eşimle.Her akşam.İncir yumurtalıklara,keçiboynuzu spermlere iyi geliyor.İnşallah herkese şifa olur bunlar

canım çook fazla acele ediyosun çook karamsarsın yapma üzme kendini bak ben 6 yıldır bekliyorum yinede hep bi umudum var yaşanan tüm olumsuzluklara karşı

benim minik yawrum gelmiş sonunda..cennet bahçesinden gelmiş..allahım artık o gördüğüm minik patikleri alıcam galiba..o küçük kabanı..allahm sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin seni kuzucum kızlar allah isteyen herkeze wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…