yoksun kollarımda bebeğim....

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
bügün küçücük bir patik gördüm çarşıda...aldım elime sen geldin aklıma....olsaydın kollarımda hemen alırdım onu sana biliyormusun bebeğim...giydirirdim hiç çıkartmazdım ayağından ..yeterki sen üşüme .....az ilerde minicik bir elbise....babanla seni gezmeye götürünce giydirirdim onu sana ..nasılda yakışırdı minick bedenine...küçücük kaban gördüm oyuncak gibi.....sen olsan alırdım onu üşüme içine soğuk işlemesin diye.ama ben sensiz üşüyorum sen olsaydın bağrıma basardım seni ısınırdım mis gibi kokunu içime çekerek....az ilerde beşik gördüm .....sabaha kadar başında beklerdim sana en rahat beşiği almak isterdim bebeğim pamukların içinde büyütürdüm seni....sana ait herşeye baktım bugün ...onlara ulaşması kolaydıda sana ulaşmak zor meleğim....gelmiyorsun bana, gelmiyorsun hiç..ağlatıyorsun beni....benim kollarım boş kaldı yoksun kollarımda....sen her gelmediğinde ben kahroluyorum...herkez erken diyor ama ben seni hissedemiyorum ki anlamıyor beni kimse...zaten kim neyapabilirki ...herşey allahın elinde değilmi sanki...rabbim seni cennetten çıkarıp bana emanet etse ...biliyorum cennette güvendesin ,benim kollarım okadar güwenli değildir belki.....ama ben razıydım bebeğim ...yemeyip yedirmeye ,içmeyip içirmeye,gezmeyip gezdirmeye, senle birlikte oturup ağlamaya ,kahrını çekmeye gençliğindeki...ama senin kahrın olmazki evladın kahrı olurmu..ben razıydım işte bebeğim ama sen bana razı değilsin ki gelmedin....tek başıma evlatsız kaldım....arkadaşların annesini yalnız bırakmadı biliyormusun....kimisiannesinin koynunda ,kimisi karnında ,kimisi kucağında....hep onları izliyorum ama yüreğim dağlanıyor .....sen gelmedin bana ....evin önündeki parka bakıyorum yağmurlu penceremden..bomboş bir park......güneşli havada parklar cıvıl cıvıl ama sen yoksun o pencere bana yine yağmurlu ..gözyaşlarımla.....halan anne olucakmış ilk defa....kuzenin senden önce geldi cennetten ,senin nezaman geliceğin belli değil....herkez seni soruyor bana ,ama ben inkar ediyorum seni,,,, istemiyorum diyorum affet...baban dayı olucağını duyunca sessizkaldı....hiç yorum yapmadı...özür diledim ondan " baba olmadan dayı oldun özür dilerim "dedim...içim dağlanıyor anlatamıyorum ya ...acı olanda seni hissedemiyorum belkiçok yıllar sonra gelirsin bana....rüyama bile girmiyorsun çünkü....annenin çok sıkıntıları var biliyomusun..ama gelsen unutucam sıkıntılarımı bitecek hepsi...senin sevginden bişeyi gözüm görmezki....bu ay doktora gittim engel varmış demekki ondan gelemiyorsun annene..sana kızıdğım için özür dilerim ..benim yüzümden gelemiyorsun belkide....ben seni bekliyorum bebeğim evimizinönündeki parkta bekliyorum güneşli günlerde.....sen gel yeterki gel.....tut ellerimden ..minicik ellerini istiyorum...gel ...ben seni bekliyorum....

Son düzenleme:
rabbim tez zamanda kollarına versin miniğini cnm ben böyle yazıları okuyunca çok etkileniyorum allah düşmanıma bile evlah sevgisini tattırsın

Insss sende diğer hasret cekenlerde biran önce meleginize kavusurdunuz... Sağlıcakla küçük meleklerinize.....

Allah bizlerede göstersin o güzel günleri. Gelecek canım.

Böyle kendini bunaltma.

Düşündükçe stres yapıyorsun.

Görümcen hamile diye piskolojin kötü etkilenmiş.

Kuzum seninde olacak merak etme.

Hayırlısıyla saglıklı bir evladımız olsunda varsın bekleyelim.

Herşeye iyi tarafından bakmaya çalışmak zorundasın.

Sana senden başkası yardım edemez.

Asla içine kapanma.

Böyle acıklı şeyler yazıpta bizide üzme canım benim.

Aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz.

Allah tan diliyoruz ona sıgınıyoruz.

Bol bol dua et.

hadi bakalım gülümse biraz.

Film izle, örgü ör, şarkı dinle, kocanla gez.

Ne yapıcaksın sen başkasının çocugunu.

Bu senin canını acıtmamalı.

Bizlerede herkes soruyor olacak inşallah diyoruz dua ediyoruz diyoruz.

Asla isyan etme.

Stresten bebişin gelmiyor belli ki.

O bugulu bogucu ortamdan uzaklaşmaya çalış.

Sanırım aynı evdesiniz kaynananla yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.

Bir kulagını tıka, bir gözünü de kapa.

Meryem süresini okumadıysan okumanı tavsiye ederim.

Çogu arkadaş bu süre vesilesiyle hamiş kaldı.

Umarım seni rahatlatmıştır bu yazdıklarım

Son düzenleme:
biraz ümitlendim sanki bu yazınla canım
meryem suresini okudum yarın bitiyor hatta
sen okudunmu canım
nezamandır istiyosun tedavi oluyomusun
ben soranlara düşünmüorz yeni evliyiz daha diyorum ama çıkıcak bigün diye çok korkuyorum birde biri hamile kalınca garip oluyorum yaa neden böle ki rasız oluyorum bu hislerimden hatta

Ah kader arkadasim rabbim insallah tez zamanda senide anne yapicak sakin karamsarliga dusme sen...ilk kizim 1.5 sene soonra oldu o yuzsen bilirim evlat hasretini soranlara aynen senin gibi derdim dusunmuyoruz bebek diye icten ice nasilda isterdim aslinda hele birde dogum yapanlari hamile olanlari gorunce icim acirdi nefesim kilitlenirdi ama ses cikaramazdim derken boyle bir bucuk sene gecti hep dua ettim aglayarak hemde rabbim cok sukur simdi iki prenses verdi bana ucuncuyude istiyorum rabbim yine nasip ederse ...bu noktada sana bir kac tavsiye vermek istiyorum...birincisi zor biliyorum ama kulaklarini kapa kim ne derse desin senden kiymetlimi sozyledikleri yeri gelir kv. Laf carpicak olursa gul gec zordur bunu yapmak bende uc sene yasadim bir evde ama dedigim gibi kendini nefsini torpule duyma sakin...ikincisi mutlaka doktora git sanirim gitmissinde sanirim eger bir problem varsada ona gore tedavi olursun hic onemli degil ucuncusu stres yapma kendi basima gelmeseydi inanmazdim ama stresi biraktigin zaman hemen hamile kalniyor ilk kizima cok stres yaptim sonra esimin dukkanini tasinmasi yerlesmesi derken bir ay cocuk aklima gelmedi o kadar yorgun gelirdikki aksamlari eve ne ara oldu bu cocuk anlamis dilim hatta oyle agir demirler kaldiriyordumki nasil dusmedi onu bile hala aklim almaz...gel zaman git zaman baktim adetim on gun gecmis birde idrar yollarimi usutmustum enfeksiyon cikti ki hamilelige engeldirde buna ragmen o ay hamile kalmisim...ogun anladim bosuna stres yapmisim Allah gondericegi zamani cok iyibiliyor hic meraketme sadece sabredicen tevekkulu elden birakmican...arabesk takilmican herseyi yeri ve zamani var veren Allah neden simdi dilde uc ayda sonra verdin diyemeyiz elbet vardir bir hayir dimi? Unutmadan soyleyeyim aman haaa ibadetkerini aksatma bu hepsinden onemli dua dua dua surekli zikr et dua et kardesim rabbim istersinde vermezmi? Gerekirse seccadelere kapan agla birde peygamber efendimizin s.a yuzu suyu hurmetine yapilan dular ayri onem tasir geri cevrilmez duan bitinceden selavat getir gecen bi yerde okudum duanin Allaha ulasmasina engel bir perdeolurmus selavat o engeli kaldirir duayi yerine ulastirirmis...bu arada eger hamileligine bir engelyoksa ovulasyon testi dene derim gercekten cok etkili bir birr testtir yumurtlama gununu saptanamana yatdimci olur olaki internetten siparis vermeye cekinirsen kv. Den dolayi esinin is yerine kargolattir esin gelirken getirsin cok pahali filan diller...soyledidklerimi sakin yabana atma ayni yollardan bende gectim rabbim insallah tez zamanda evladina kavusturur insallah icini ferah tut

yapa yalnız kardşm allah razı olsun çk güzel şeyler yazmışsın.kendimi gördum sende.kaynanayla oturmuşun benim gibi.stresten kalamamışndır.adetlerin duzenlimiydı.bisorunun warmıydı.bend pko war adetler duzensiz.owulasyon bu durumda ışe yararmı kı.hemen hamile kalanlar war etrafmda ozaman kötu oluyorum

Adet duzensizligim var canim ama iki uc gun enfazla pcoda yok galiba bilmemki hic jinekologa gorunmedim bir kizlarda hamilelik kontrollerim olurdu ama onun disinda gitmedim bu ayda pas gecerse ama gidicem doktora bakalim madem pcolusun siddetle sogan kurunu tavsiye edrim bu ay bende yaptim o kadar cok akinti yaptiki son zamanlarda inanlmaz zaten arastir bak bir cok arkadasin duzenli kullaniminda yendigini okursun birde bal tarcin corekotunu tavsiye ederim...inanilmaz bisi yumurtlari cok etkiliyyor benim adetlerimi duzene soktu bir kullanimda hemde uc ay adetlerimin saati sasmadi biliyomusu bu arada klomen falan kullaniyormusun? Benjm bir gorumcem var 120 kilo pcolu istedigi ay hamile kaliyor ucuncu cocugunu dogurdu hepside en fazla iki ay sonra hamile kalmistir...hatta o kistleri hamilelikte acayip sanci yapiyor pco oldugu kesin yani doktor hatta ikinci hamileliginde bu kadar ksitte cocuk rahimde barinmaz demis rabbimin izniule ikinciyi dogurup uc ay sonra ucuncuye hamile kaldi demem oki pco cokta dert degil rabbim ol dedikten sonra hangi engel durabilirki oyle dilmi? Aslina bakarsan hamilelik bir mucize dusunsene bir bir ayda otuz gunluk zaman diliminde kadin sadece bir gun yumutluyor ve yjmurtanin omru malesef 24 saat 30 gunun icinden ogunu bulup 24 saat icinde spermin yumurtayi dollemesi tamamen cok cok dusuk bir olasilik isin ilginc yanida yumurtlama olsa bile spermin yumurtaya ulasmasi icin 12 saatlik zaman dilimine ihtiyaci var buda yumurtanin yari omrunhn gitmesi demek...o yuzdende dollenme olmasi icin iki secenek var ya yumurtlama olurken sperm hazirda beklicek yada yumurtlamanin oldugu an sperm iceriye atilip 12 sonra yumurtaya ulazip yumurtayi dollicek anlicagin is tamamen rabbjmin elinde...bu arada dedigimi unutma sogan suyu pco icinbir mucize mutlaka ve mutlaka yap faydasini mutlaka goruceksin ayriyeten gecen tv dde izleedim haberlerde kadin pcolu hemde baya ust seviyede pcosu doktorlar asla dogal yontemlerle hamile kalamzsin diyor ertesi ay hamile kaliyor simdi yaklaxik on cocugu var kacin 17 senedir surekli hamileyim karnim hep sisik diyor dusun kadin hala pcolu sende insallah tez zamanda anne olucaksin azcik sabir yasinda genc zaten ilk bebisler nazli olur zaten ilki bir olsun ikinci ucuncu sen istemeden olur gor bak...

canım üzme bukadar kendini. hiç ummadığın anda geliverir. biz eşimle 1,5 senelik evliyken, tam çocuğa karar verip korunmayı bırakmışken, tamda doktorum şu an hamile kalma riskin çok yüksek dediği bi zamanda eşim kaza geçirdi ve felç oldu. insanlar öyle acımasız ki inan bana, biz bu zor durumu atlatmaya çalışırken ben eşimin yanımda nefes aldığına şükrederken kayın pederim geçmiş karşımıza "benim galiba başka torunum olmayacak" diye ağlıyor gerizekalı, tüp bebekle çocuk sahibi olmuş abisi geçmiş dakikalarca" iyiki ben çocuk yapmışım, iyiki beklememişim, iyi etmişim dimi" gibi dangalak laflar ediyor. başkaları eşimin durumunu bile bile bebek yokmu diye sorup duruyorlar.
bende hep eşim iyileşsin kendini toparlasın sonra düşünürüz dedim insanlara. inan bana eşimin abisi çocuğumuzun olmayacağından emin o kadar mutluyduki bu durumdan. ama herşeyin hayırlısını dile Allahtan. önceden çocuk sahibi olsaydım eşimle ilgilenemeyecektim. aylarca hastanelerde yattık, yanında olamayacaktım. kime emanet ederdim onu? o benim koca bebeğim... Hep Allahtan "Allah'ım hayırlı bir zamanda bize anne baba olmayı nasip eyle" diye dua ettim. şimdi eşim tek değnekle çok rahat yürüyebiliyor, kendi ihtiyaçlarını görebiliyor, evin içinde arkasından gezmiyorum düşmesin diye. en geç 1 sene içinde eski sağlığına kavuşacak gibi inşallah.
ve biz 1 sene sonra tüp bebek deneriz diye planlar yapmaya başlamıştıkki normal yollarla hamile kaldım. ve bu bebek tam zamanında geldi çünkü eski hayatımıza geri dönmeye başladık :)

Rabbim yardımcımız olsun . Yazdıklarını okudukça çok kötü oldum ama bukadar zorlaştırma hayatını ben eminimki hepimizin bir nasibi var ama biraz zaman belki rabbim bizi böyle sınıyor sabır, bol dua tek ilaç. Tedavi görsn bile bukadar stresle işini çok zorlaştırıyorsun ilgi alanına giricek şeylerle uğraş örgü, dantel, kitap oku ama bukadar düşünceyle zaman harcama daha çok kafana takarsın. Rabbim yakın zamanda bizlere güzel müjdeli bir başlıkla haber vermeni nasip etsin inşallah dualarım seninle ve bizim gibi anne umudu yaşayan tüm arkadaşlarımla...

kardeeşim çok umutlu şeyler yazmışsın yaa çok sewidim...görümcene pko olduğunu doktor mu sölemiş adet düzensiziği varmı onda..kilosuaa çok yaa kilo engel derler hailelğie ama allahın işi ,şte.....kadıının on çocuğu var he o haberi izlemek izlerdim ya pkos oldığını haberletdemi söled,ler.....çörek otu bal karışımını bana ayrıntılı yazarmısın cnm...hamileliğe yardımcımı....adetin 5.günü klomene başlıcam canım hayatımda ilk defa inş.etki eder o karışımla beraber içsem zara edermi...soğan suyu kist için cnm bende kist yokmuş yumurtlama bozukluğu varmış tembellik yani.....son yazdığın çok iyidi yaa ilk bebek nazlı diğerleri istemesemde gelir he...allahım inşallah yaaa

canım çok çok geçmiş olsun allah eşini sana bağışlamış ..abisi falana baya garipmiş yaa allaha havale et boşver....ve şuan hamilesin vayy be allahım ne kadar seevindim mucize olmuş resmen....kaç sene uğraştınız cnm bebek için....gerçktn herşeyde bir hayır varmış...benim olmamasınında bir hayırı var hatta çok ii biliorum ne olduğunueşimin ailesiyle yaşadığım için çok sorunum olur en basiti kayınpederin yanında rahat edemiorum hele hamileyken utanırım lohusayen yatamam aman allahım ...ama sabredemiorum işte

saol canım bi iş giricem inşallah ozaman kafam dağılır

bende bekliyorum 1.5 yıldır.imrenerek aldığım minik elbisede bebek kokusu istiyorum artık

uğraşmadım canım. eşimin kaza geçirmeden önce korunmayı bırakmıştım bidaha hiç korunmadım. zaten ilk aylarda sadece düz bir şekilde yatıyodu. 6. ayda falan fizik tedavideyken doktorumuz bilgilendirmesi için üroloji doktoruna gönderdi. kullandığı ilaç ve malzemeler yüzünden sperm kalitesi düşmeye başlar. sperm sayımı yaptır ve şimdiki spermini sakla ilersi için dedi. başka şeylerde söyledi tabi. eşim bu duruma yeni bir depresyona girerek tepki verdi. çocuğunun olmasının zor olması çok üzdü. bende onu yıpratmamak için istemedim sperm sayımı falan bidaha hiç konusunu açmadım. o yanımda nefes alsın yeter.
felçte nerenin ne kadar zarar gördüğünü doktorlar bile tam bilemiyorlar. eskisi gibi normal olmuyo hiç birşey.ama zamanla normale dönmeye başladı , 2 sene doldu ve kendiliğinden oluverdi çok şükür.

anladım canım allah yardım etsin daha iyi etsin bebeğinide size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…