hayır yapmadılar kadın hiç umursamadıki ben test yaptırmak için gittim ama oda kadın doğuma git ben bişey yapamam dedi sinir oldum..alsanaalsanasmile
bide bişey sorabilirmiyim siz ankarnın neresindesinin bende aslen ankaralıyım ama evlendiğim için samsunda yaşıyorum....
slm arkadaşlar benim sorunum 1 aydır flan her gece mide bulantısı ve halsizlik gceleri yatarken çok midem bulanıyor , karnım ağrıyor ve kendimi halsiz hissediyorum..mirmirmirmir
Gecen ay kurban bayramında adet oldum ve daha olmadım bi sorun olurmu acaba....Bi bebek dahamı yolda yoksaeyvahedigeldismile Şaka bi yana ama neden böyleyimdir sizlerdede bu oluyormu sağlık ocağına gittim ebeye sordum emzirdiğin için olabilir kansız kalmışsındır dedi..Kan ilacı falan kullamıyorum ne yapmalıyım sizler kullanıyormusunuz....
Normalmidir yani böyle olması.....
hamilelik donemimde demir eksikligim vardı ve hamilelik boyunca demir hapı kullandım. dr 6 ay devam et dedi. buyuk ihtimal onunla ilgilidir.
Sevgili RKNYDN55 ben de ilk çocuğumu 19 yaşında kucağıma almıştım .kızım şimdi 13 yaşında genç anne olmak bayağı keyifli ...zemuszemus Halsizliğe, vucud kırğınlığına gelince eminim tüm annelerde vardır malum yorgunluk hele bir de tek bakıyorsan ............ama yinede ihmal etme test yaptır
bende su icerken bile bulaniyorum ve daha adet olmadim dün test aldim yapacam bugun bakalim insallah biseycik yoktur varsa naparim 2 bebekle eyvahedigeldismile Birde hamilelikte yasananlar mesela bulantilar mide yanmalari falan dogumdan sonrada devam edebilirmis oyle duymustum insallah buna baglidir bizim durumumuz dimi :1rolleyes:
canım aynı durum bende de vardı 1 kere adet oldum sonra olmadım midem de bulanıyordu 2 defa gebelik testi aldım korkarak yaptım çok şükür gebelik görünmedi ama nedense yine de emin olamıyorum çünkü benim bu hamileliğimde idrar testinde görünmemişti