Yoksa yine mi hamileyim?

rknydn55

GÜLSENEM
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
706
0
34
slm arkadaşlar benim sorunum 1 aydır flan her gece mide bulantısı ve halsizlik gceleri yatarken çok midem bulanıyor , karnım ağrıyor ve kendimi halsiz hissediyorum..mirmirmirmir
Gecen ay kurban bayramında adet oldum ve daha olmadım bi sorun olurmu acaba....Bi bebek dahamı yolda yoksaeyvahedigeldismile Şaka bi yana ama neden böyleyimdir sizlerdede bu oluyormu sağlık ocağına gittim ebeye sordum emzirdiğin için olabilir kansız kalmışsındır dedi..Kan ilacı falan kullamıyorum ne yapmalıyım sizler kullanıyormusunuz....
Normalmidir yani böyle olması.....

valla cnm bilmıyorumki... test yapsaydın sağlık ocağında yaptılarmı?

hayır yapmadılar kadın hiç umursamadıki ben test yaptırmak için gittim ama oda kadın doğuma git ben bişey yapamam dedi sinir oldum..alsanaalsanasmile

hayır yapmadılar kadın hiç umursamadıki ben test yaptırmak için gittim ama oda kadın doğuma git ben bişey yapamam dedi sinir oldum..alsanaalsanasmile

Allah Allah... eczaneden bı test al cnm .valla bnm basıma aynı sey gelse ıcım ıcımı yer Allah korusun. bıde sezeryan oldum 2 yıl yasak. senın normal doğummu? neyse normalde olsa ıkıncıye hazır değilsindir sonucta. bnce hemen bı test al

evet normal doğum yaptım ve kesnlikle ikinciye hzır değilim daha 19 yaşındayım nasıl bakacağım ikisine birden inş bişey olmaz yarın hemen alayım ben testide içim rahat etsin.....

Eczaneden bir test alsana..

Ayrıca gebelik testi yaptırmak istediğin zaman yapmalılar sağlık ocaklarında..

evet daha 19 yasındayım bu bebeğe bil hazır değildim ama eşim çok istiyrudu tabi şu and iyiki bi meleğim var diyorum burada en kküçük anne benim heralde.....

deniz_güneş Evet bi test alıp bakacağım yarın bende test yaptırmak için gittim ama kadın yapmadı sinir oldum...

Bide mesela çok yoruluyorum bebeğe bakarken uykusuz kalıyoruz falan o yüzdende olabilirmi kanım düşükse ondan olabilirmi acaba....

canım emziren annelerde adet düzensizliği normalmiş,bi adet olurmuşun sonra 2 ay gelmezmiş,doktorum demişti.ama yine de tedbiri elden bırakma sen bir test al,için rahatlar en azından:teselli:

doktorumu aradım yarın gel test yapalım dedi inş bişey yoktur korunuyruz ama bellide olmaz tabiki....
Hepinize tesekkür ederim ilgileniğiniz için.....

hamilelik donemimde demir eksikligim vardı ve hamilelik boyunca demir hapı kullandım. dr 6 ay devam et dedi. buyuk ihtimal onunla ilgilidir.

Sevgili RKNYDN55 ben de ilk çocuğumu 19 yaşında kucağıma almıştım .kızım şimdi 13 yaşında genç anne olmak bayağı keyifli ...zemuszemus Halsizliğe, vucud kırğınlığına gelince eminim tüm annelerde vardır malum yorgunluk hele bir de tek bakıyorsan ............ama yinede ihmal etme test yaptır

bende su icerken bile bulaniyorum ve daha adet olmadim dün test aldim yapacam bugun bakalim insallah biseycik yoktur varsa naparim 2 bebekle eyvahedigeldismile Birde hamilelikte yasananlar mesela bulantilar mide yanmalari falan dogumdan sonrada devam edebilirmis oyle duymustum insallah buna baglidir bizim durumumuz dimi :1rolleyes:

canım aynı durum bende de vardı 1 kere adet oldum sonra olmadım midem de bulanıyordu 2 defa gebelik testi aldım korkarak yaptım çok şükür gebelik görünmedi ama nedense yine de emin olamıyorum çünkü benim bu hamileliğimde idrar testinde görünmemişti

hamilelik donemimde demir eksikligim vardı ve hamilelik boyunca demir hapı kullandım. dr 6 ay devam et dedi. buyuk ihtimal onunla ilgilidir.

Galiba benimde demir eksikliğim var çünkü hiç ilaç içmedim doğum yaptıktan sonra inş o yüzdendir...:kedi:

evet genç anne olmk gerçekten çok güzel gibi daha ben tam anlamadım ama şu anda onunla büyümek bile beni çok mutlu ediyor...Yarın yaptırıyorum testimi......bilmiyorumkismile

bende aynı senin gibiyim su içerken bile midem bulanıyor bazen genelde geceleri böyle luyorum inş sende de bişey çıkmaz hadi hayırlısı iyi haberler bekliyorum senden de....

canım bende bu günlerde kuşkulanmaya başladım bide eşim kesin hamilesindir falan deyince ben sinir oluyorum bende korkuyorum sonuç ne çıkacak ama yarın kesin baktıracağım :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…