Yoksa panik atak hastası mıyım çok korkuyorum

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
38
dr hanım mehaba ben son zamanlarda çok korkmaya başladım yalnız hiç bir erde kalamıyorum.asansöre dahi bindiğimde kalbim çıkacak yerinden oan ışılar kesilse ne bileyim yada asansör kalsa heralde orda ölürüm. bir kalp çarpıntısı başlıyor ara ara ağlamalarım var heyecan hissi taşikardi. kısaca anlatayım denize gittim hafta sonu nedense denizde boğulmaktan korktum biraz derincede gitmişim ama oo korkuyla kıpırdayamadım sanki kıyıya çıkmaya çalışsam deniz beni içine çekecek ti kurtarın beni ne olur diye ağlamaya yalvarmaya başladım etrafımdakiler şaka sandılar ilk önce ama bende bir çarpıntı başladı bide hiç gücüm kalmamıştı kendimi kaybettim orda bayılmışım ama sesleri duyuyordum çıkardılar kıyıya hıçkıra hıçkıra ağladım. şu aralarda ise hep uykum var hepppp kendime gelemiyorum akşam erken yatıyorum sabahda erken uyanıyorum. eşim nöbetçi çlışıyor sağlık personeli o nöbette oldumu sabaha kadar ışıklar açık otururken uyumuş kalmışım. neler hayal ediyorum bir bilseniz. çok korkuyorum ne yapayım dr gideyimmi sizce ne olabilir buuuu :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…