Çocuk Hastalıkları Yoksa oğlum emmeyimi bırakıyor,yardımm...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

strawberrylips

oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
4.310
370
363
43
Arkadaşlar daha önce bu bölümde başlık açmıştım oğlumun kusmasına dair ama şimdilerde daha bi dertliyim,dr.a gitmemize 3 gün kaldı ama ben duramadım..Bebeğim 10 gündür falan doğru düzgün emmiyor önceden hiç reddetmeden alırdı ilk 3 ay çok gazımız olmuştu ama ona rağmen emerdi şimdiyse nedenini anlayamıyorum emmeye çalışırken sürekli alttan gaz çıkarıyor bi kıvranma halinde emmek istiyor ama ememiyor ne yapıp ettiysem olmuyor,dişi çıkıyor gibi önce diştendir dedim iştahı gitmiş olabilir dedim ama öyle değil sanki hareketlerinden gaz yüzünden ememiyor gibi gözüküyor aranızda böyle bi durum yaşayan oldumu olmadıysa bile bu konuda yardımcı olurmusunuz bi fikir verin lütfen doğru düzgün mamada yemiyorsenağlamaBu arada sütüm var şükürler olsun onunla ilgili değil oğlumdan kaynaklanıyo:1no2:

kelin ilacı olsa kendine sürer durumundayım.ama artık benim sütüm de yok denecek kadar az işte aramızdaki fark.allah kolaylık versin.emzirmek isteyen annelere bol bol süt bebeklerine de emme güdüsünü bol bol versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…