Saç Bakım Ürünleri Yoksa en iyi saç işlem görmeyen saçmı??

M

MeDuSa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MeDuSa
kızlar bu boyalar röfleler gölgeler su dalgaları saç rengini açmak için kullanılan oryaller derken saçlarım berbat bi hale geldi senağlama
saçlarım boyadan röfleden oryalden mahvoldu ve artık bunlara dur deme zamanım geldi de geçio
yaşım 19 ve bu yaşta saç rengimi unuttum boyamaktan mirmirmirmir
kupkuru çatallaşmış uçları kırık süpürge misali saçlarım oldu Çok üzgünüm çoook
saç kremi kullanmadan mümkün değil taramak saçlarım kazık gibi kalıo
saçlarında boya olmayan arkadaşlar saçlarınız istediğiniz gibi mi parlak,gür,yumuşak mı yani saçlarım bu boyalar yüzünden bu hale geldi ise boyatmayınca her sorun bitecekse artık ben boya falan istemiorum :1no2:
bilgisi olanlar varsa paylaşalım
şimdiden tşkler a.s.

• Konu Sahibi MeDuSa

tatlım,
tabiki her kimyasal işlem saçına zarar verir.ve sen de hepsşnden bolca yapmışsın saçına maalesef ((
ama zararın neresinden dönülürse kardır ve bence sen işlemlerden uzak dur ,saçına bakım yap ve uçlarını kestir.
saçların daha sağlıklı uzar ve sen de rahat edersin.
bende bu işlemler nedeniyle şimdi saçlarımı erkek gibi kestirmek zorunda kaldım va boya olarak da amonyaksız loreal casting color kullanıyorum.denemeni tavsiye edirim.saçı kurutmuyor.
bir de düzenli bakım yaparsan tamamdır :)))

• Konu Sahibi MeDuSa
valla bencede insanın doğal saçı gibisi yok..bende alexin kullandığı boyayı kullandım çok güzel bir boya saçlarıma bakım yapıyorum ama nekadar fayda ediyor bilmiyorum bende saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım malesef çünkü oryal mahvetti ki halada uçlarda yanıklar var ben yağlarında işe yaradığını sanmıyorum nezamanki kendi saçım uzuycak işlem gören yerler kesilip bitecek ozaman düzelmiş olucak bence ki bende ozaman boyamayı bırakıcam çünkü bıktım artık..((

• Konu Sahibi MeDuSa
şimdiki aklım olsa hayattaa boymamam. ah annecim sölemişti ama salak kafa boyadık işte. ama kesinlikle en güzel saç rengi insanın kendi rengi-tatlicadiarzu-bide annemin beyazıda vardı ve yinede çok sık boyamazdı zararlı diye.off manyak ben ne güzel kumral saçlarımı hala eskisi gibi yapamadım

• Konu Sahibi MeDuSa
Ben de birkaç kere röfle yaptırdım, son röflem tam bir fiyaskoydu. Sonra saçımı fındık kabuğuna boyadım, fena durmadı.. En son kendi saç rengime boyattım, şimdi kendi saçımlayım...
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum işlem görmeyen saç daha parlak oluyor ve daha kolay şekil alıyor, dip boyası derdi de olmuyor...
Eğer saçını boyatacaksan, 2 tondan fazla oynama...Koyu kestaneyse fındık kabuğu yapabilirsin örneğin...Gliss'in onarıcı saç maskesiyle saçlarımı biraz toparlamıştım, sen de onu kullanabilirsin; bence saçlarını kendi rengine boya, sonra kendi haline bırak...

• Konu Sahibi MeDuSa

aynen canım.saçlarım çok kısaldı valla.adam hala uçlarda 1-2 santim yanık var demesin mi?
neyse kendi saçlarım gelince onları da kestireceğim ve evet doğru bakım yağları yanıklara iyi gelmiyor.
bu arada boyadan memnun kalmana sevindim canım.güle güle kullan :))))
a.s.

• Konu Sahibi MeDuSa
kızlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlar için,artık banyodan sonra taradığımda kabarmayan jole kullanmama gerek kalmayan eski saçlarımız özledim ya benneyaptımki
sanırım artık ne olursa olsun uzun süre boya kullanmayacağım ve oryel saçı mahvedio ama bana bitkisel fala dediler bende inandım açtırdım siyaha boyatmıştım kızıl sonra sarı yaptım bir senede saçlarım şekilden şekile girdi :1shok:
en iyisi kendi saçımmış valla hem daha parlak kaydirigubbakcemile2
uçlarından aldırarak kendi rengime döneceğim inş :Saruboceq:
o zamanda ipek gibi saçlarım olur ne güsellllll

• Konu Sahibi MeDuSa

en güzeli en doğalı :))))
a.s.

• Konu Sahibi MeDuSa
benim saçımda hiçbir kimyasal işlem yok birtek düzleştiriciden dolayı yıpranıyor onada yapabileceğim birşey yok saçım gayet yumuşak ve sağlıklı dökülme falanda hiç yok ve ben saçlarımda beyazlar çıkıncaya kadarda boyamamaya kararlıyım özellikle boyayanları dinledikten sonra saçlarımın değerini anladım =)

sağol canım boya gerçekten çok güzel en azından zarar vermiyor içinde amonyak yok a.svalla saçlarım kesildi psikolojim bozuldu besleme gibi hissediyorum kendimi senağlama:birde köpük sürmeden aynı korkuluk gibi oluyor:1shok: uçlarda yanıklar olduğu için biran önce uzasın saçlarım başka bişey istemiyoum rengini falan boşverdim artık:1no2:

aynen canım,rengi artık önemli değil valla uzasın yeter.
benimkiden erkek saçı gibi olduikısacık ama buna rağmen hala 1-2 santim yanık varmışsenağlama
ne olacak bilmiyorum.sadece diplerine haftada bir maske yapıyorum o kadar.biraz bakımları da azaltacağım,nasılsa yanıklara çaresi yok (((

Tabiki de işlem görmemiş saç en iyi saçtır.
Biz saçımızı boya,fön ve kimyasal ürünlerle mahvediyoruz ne yazıkki

Benim saçlarımda liseden beri beyazlar var, buna rağmen boyamamıştım. geçen yıl memleketteyken kuaförüm bitkisel bir boya önerdi, ben d bitkisel olduğunu duyunca boyattım, açık bir renge de değil kendi rengine. Şimdi o boyalı kısım aşağıya geldi ve saçımın o kısmı acayip kuru ve kırık. sadece o kısmı yani 5-6 cm lik kısım toptan kırık. Ben de bitkisel olsa bile boyanın çok zararlı olduğu sonucunu çıkardım, şimdi beyazlarım çıktı yine ama hala içimden gelmiyor boyamakmirmirmirmir Cok yıpratıyor bence gerek yok boyaya, hele ki beyaz saç yoksa

şu anda saçlarımı 4 - 5 aydır boyamıyorum dolayısıyla omuzlarımda olan saçlarımın yarısı boya yarısı ise kendi rengim. biraz beyaz saçlarım var, onlarla takılmak istedim bir süreliğine, bakalım yakışacak mı diye. şu kadarını söyleyeyim, saçlarımın uçları diplerinden daha canlı ve parlak.

yani kısacası, kimyasal işlemin de azı karar çoğu zarar. saçlarımı kendim boyarım, boya alırken de kesenin ağzını biraz açarım kalitelisinden alırım. boyalı saçlar çok daha havalı ve gösterişli durur. bence.

kendi rengime yakın renklere boyuyorum bu nedenle de yıpranmıyor olabilir tabi.

Zamanında boya kullanılmış saçı normale döndürürken çok zorlu bir mücadele başlıyor bunu 3 senedir boya kullanmayan biri olarak söyleyebilirim.Bende çok erken başladım gölge işlerine.3 sene önce saçımı kendi rengine boyattım küt kestirdim ve boyayı unuttum.İlk zorluk boya aktıkça karışık saç rengiyle dolaşmak zorunda kaldım sonra uzun süre saçlarımın yarısı boyalı yarısı boyasız olduğu için dipleri yağlansa da yarısından itibaren boyalı bölgeleri çatır çatır oldu.Daha sonra saçın kendini yenilemesinden midir bilmem ama saç dökülmesi yaşadım ve son olarak eskiden toka tutmayan gür saçlarım şimdi ince telli çok gür değil ama sağlıklı.Boyaya dönmeyi hala düşünmüyorum.Ta ki saçlarım beyazlayana kadar

Evet insanın kendi saç rengi yine kendisine en çok yakışanıdır. Tabi arada değişiklik istiyor gönül boshayallersmile

Canım benim saçlarım boyasız, bugüne kadar hiç boyatmadım, bir ara boyatmaya karar verdim, buradaki deneyimli arkadaşlar ve annem sağolsun beni vazgeçirdiler, şimdi diyorum ki iyi ki de boyatmamışım, birincisi hem saçımı yıpratmaktan kurtarmış oldum, ikincisi de artık orijinal saç moda bence, herkeste aynı rengi görmeye başladık.

Saçlarımı her gün düzleştiren biriydim. normalde saçlarım düz aslında. katlı kestirmekle hata yaptım. o katlar düzgün durmadığı için jilet gibi dümdüz yapardım her gün. o da epey yıprattı kırıklandı saçlarım. ayrıca saçımı direk banyodan çıktığım gibi kullanamaz olmuştum her gün düzleştirdiğim için yapısı bozulmuştu resmen.

şimdi katlarım uzadı artık düzleştirmiyorum banyodan çıktığım gibi bırakıyorum hafif dalgalı kendi haline daha güzel oluyor. boshayallersmile

ben hiç boyatmadım saçımı. 1 kere hint kınası yaptım. boyalı saçlar (eğer sık sık da boyanıyorsa ve de düzleştirici vs. çok kullanılıyorsa) çatal çatal yanık gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…