M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
kızlar bu boyalar röfleler gölgeler su dalgaları saç rengini açmak için kullanılan oryaller derken saçlarım berbat bi hale geldi senağlama
saçlarım boyadan röfleden oryalden mahvoldu ve artık bunlara dur deme zamanım geldi de geçio
yaşım 19 ve bu yaşta saç rengimi unuttum boyamaktan mirmirmirmir
kupkuru çatallaşmış uçları kırık süpürge misali saçlarım oldu Çok üzgünüm çoook
saç kremi kullanmadan mümkün değil taramak saçlarım kazık gibi kalıo
saçlarında boya olmayan arkadaşlar saçlarınız istediğiniz gibi mi parlak,gür,yumuşak mı yani saçlarım bu boyalar yüzünden bu hale geldi ise boyatmayınca her sorun bitecekse artık ben boya falan istemiorum :1no2:
bilgisi olanlar varsa paylaşalım
şimdiden tşkler a.s.
valla bencede insanın doğal saçı gibisi yok..bende alexin kullandığı boyayı kullandım çok güzel bir boya saçlarıma bakım yapıyorum ama nekadar fayda ediyor bilmiyorum bende saçlarımı kısa kestirmek zorunda kaldım malesef çünkü oryal mahvetti ki halada uçlarda yanıklar var ben yağlarında işe yaradığını sanmıyorum nezamanki kendi saçım uzuycak işlem gören yerler kesilip bitecek ozaman düzelmiş olucak bence ki bende ozaman boyamayı bırakıcam çünkü bıktım artık..((
kızlar çok teşekkür ederim hepinize yorumlar için,artık banyodan sonra taradığımda kabarmayan jole kullanmama gerek kalmayan eski saçlarımız özledim ya benneyaptımki
sanırım artık ne olursa olsun uzun süre boya kullanmayacağım ve oryel saçı mahvedio ama bana bitkisel fala dediler bende inandım açtırdım siyaha boyatmıştım kızıl sonra sarı yaptım bir senede saçlarım şekilden şekile girdi :1shok:
en iyisi kendi saçımmış valla hem daha parlak kaydirigubbakcemile2
uçlarından aldırarak kendi rengime döneceğim inş :Saruboceq:
o zamanda ipek gibi saçlarım olur ne güsellllll
aynen canım.saçlarım çok kısaldı valla.adam hala uçlarda 1-2 santim yanık var demesin mi?
neyse kendi saçlarım gelince onları da kestireceğim ve evet doğru bakım yağları yanıklara iyi gelmiyor.
bu arada boyadan memnun kalmana sevindim canım.güle güle kullan :))))
a.s.
sağol canım boya gerçekten çok güzel en azından zarar vermiyor içinde amonyak yok a.svalla saçlarım kesildi psikolojim bozuldu besleme gibi hissediyorum kendimi senağlama:birde köpük sürmeden aynı korkuluk gibi oluyor:1shok: uçlarda yanıklar olduğu için biran önce uzasın saçlarım başka bişey istemiyoum rengini falan boşverdim artık:1no2: