yoksa ben mi bu kadar dert ediyorum

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
39
35
ii akşamlar arkdaşlar ya nasl başlıcam bilmiyom kafam çok karışıkk 11 aylık evliyim 11 haftalık hamileyimm ben evlilikte bazı şeyleri kafama çok mu takıyorum ya ben mi eşimi kendimden sogutuyorm yoksa o mu bilmiyormm özellikle ramazan ayına girdik biz iice koptuk sabah eşim 10da kalkıyoo işe gidiyoo akşam 7de geliyoo iftarımızı ediyoz 8 e kadar evde sonra terafiye gidiyoo işten eve 12 de geliyoo ben o gelmeden yatıyorum sahurda görüşüyorz ben oruç tutmadgm için eşime yemek hazırlayıp yatıyorm yine görüşemiyorzz birde eşim benm fikirlerime hiç saygı göstermiyoooo oooofffff bu kaynanalar bişey sölemeyim diyommm illa söletiyolarrr biz evlenmdn önce eşimn kendi evi vardı orda kalıyodu tabi bazı eşyalarda vardı evde yeni yatak aldık eşimn eski yatgını aldı yeni ütü aldım benm eski ütüyü istedi ve en son sabrımı taşırannnnn eve yeni dogalgaz döşettrdk eşim bana dediki annem şohbeni istiyoo bende yok dedim ne olur ne olmaz herzamn dogalgazlı evdemi oturucam acilen lazım olur dedim vermm dedim ama eşim beni dinlememiş ben yokken şohbeni almş annesigile götrrmş taktrmş bileee yaaaa ben bu olaylara çok kızyommm ve şuan ne eşime bişey söledim ne kaynanama susuyorummm şimdilik ve olaylar böle oluncada eşimden soguyorummm ben onun için neyimm yaaaaa evlenmekte çok acele ettm galibaaaaaa :a015::a015: senağlama

bencede hamilelik dolayısıyla çok alıngan davranıyorsunnnn.... annesini düşünüyor herkes düşünür sen olsan sende düşünürsünnnn

cnm adam sana yenisini almış zaten ne var
valla ben kayınvalidemin hakkını ne yapsam ödeyemem.o doğurmuş cefasını çekmiş ben sefasını sürüyorum
o bana oğlunu vermiş varsın eski eşyalarımı da alsın nolcak.
bu ramazan günü bi annenin hayır duasını alırsın fena mı canım
not: ben kayınvalidemi çarşıya çıkarır kendi istediği şeyin yenisini alırım ayrıca

canm benm onun annesini düşündgm gibi oda benmkini düşünse eşimden i söz duydm ondan sonra bende dgiştm eşim bana dediki ben arabayla annengili heryere götrmek zorunda degilim dedi ondan sonra bende sogdmmm napıyımmm herşey karşılklıı ama beni annmgile 2 gün üst üstte göndermez veya ablama ama kendi annesine gönderr hakszlık degl miiiii

sadece bundan dolayı soğumuşsan haksızlık ediyorsun bence. kim olsa, aynı şeyi düşünür.
bir de evdeki eski eşyanı veriyorsun; yenisini alıp verse ne yapacaksın?
canını bunlarla sıkma. evlat sonuçta. bırak, annesinin istediklerini yapsın.
kayınvalideni sevmemen için bir neden var mı bahsetmemişsin. ama bunlarla canını sıkma. rahat rahat geçir hamileliğini. :CüvCüv:

of güzelim ya çok üzüldüm boşver bence kafana takma daha yeni evli olduğun için adapte olamamışsındır üzme kendini bak bebişinde var eğer lazım olursa sende en iyisini alırsın böylelikle sana almam diye bi söz söyleyemez

Aslında daha çok yeni evlisiniz. Evliliğe yeni bir düzene alışma döneminde
bu tür problemler olabiliyor. Eşinize hissettiklerinizi anlatsanız onunla hayatı
paylaşmak istediğinizi söyleseniz belki etkili olur. Hem yeni evli hemde hamilelik
psikolojisi vardır üstünüzde. eşinizle çok görüşemediğinizden bahsetmişsiniz
eğer çalışmıyorsanız örneğin ona sahur yemeği hazırladığınızda sizde yanında
olun ertesi gün sabah uyuyabilirsiniz.Emek vermeden gerçekten hiçbirşey olmuyor.
Emek ve sabır tabii tek taraflı değil ama eşinizde sizin tutumunuzu dikkate alacaktır.
Birde benden size bir tavsiye senin ailen, benim ailem diyaloğuna girmemeye çalışın
bence yoksa bunun arkası gelir uzadıkçada siz huzursuz olursunuz.
Allah yardımcınız olsun.
a.s.

canım bencede daha cok yeni evlisin ve eminimki bircok evlilikte senin ailen annen benim ailem olmuştur
ama evliliğin,n tadını cıkar eşine ilgi göster heleki annesini eleştirip hepmi oraya gidicez
hepmi annene alıcaz diye bi konuşma yapma erkekler anneleri aleştirildiği zaman eşlerinden de soguyolar ve evinde huzur olmaz
bişeyine kızsanda kaynananın eşine anlatmamaya calış cünkü beni annemden sogutmakmı istiyosun diye düşünüyolar
biliyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım inan annesine cok ilgi gösteriyo bizde kaldıgına diye sabah kendimi sıkıp sinirlenmekten hasta olup ateşlendim
ama şimdi bende anneyim ve annesinle ilgilenmesini bişeyler alıp onu mutlu etmesini o kadar istiyorum ki inan 2 günde bir anneni aradın mı diye ben soruyorum aramazsa kızıyorum
unutma bizimde birgün evlatlarımız evlenicek bizden ilgiyi sevgi maddi manevi destekten mahrum bıraksalar ne kadar üzülürüz
o yüzden dogacak yavrunu ve eşini düşün böyle şeyleri sorun etme mutlu ol ki bak rabbim seni nasıl güzel bi hediyeyle mükafatlandırmış bi yavrun olucak inşallah uzun ömürlü saglıklı olur annesi yavrunu düşün sen sıkma hamile hamile canını
ayyy cok uzu oldu ama içimden gelenleri paylaşmak istedim sakı kızma canım
hayırlı dogumlar inşallah

Canım henüz yeni evlisiniz,adapte sürecine,hamilelikde dahil olunca ister istemez,insan daha da hassaslasıyor.

Kenarda duracak bir eşya için canını sıkmaya deger mi :1no2: Eşinin acısından bakmalısın ; annesi istediğinde nasıl gericevirebilir ki,kullanılmayan bir eşya neticede.Ayrıca ihtiyacı varmış demek ki! :1rolleyes:

Allah bebeğini saglıkla kucagına almaya nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…