- 14 Nisan 2008
- 3.838
- 39
- 35
ii akşamlar arkdaşlar ya nasl başlıcam bilmiyom kafam çok karışıkk 11 aylık evliyim 11 haftalık hamileyimm ben evlilikte bazı şeyleri kafama çok mu takıyorum ya ben mi eşimi kendimden sogutuyorm yoksa o mu bilmiyormm özellikle ramazan ayına girdik biz iice koptuk sabah eşim 10da kalkıyoo işe gidiyoo akşam 7de geliyoo iftarımızı ediyoz 8 e kadar evde sonra terafiye gidiyoo işten eve 12 de geliyoo ben o gelmeden yatıyorum sahurda görüşüyorz ben oruç tutmadgm için eşime yemek hazırlayıp yatıyorm yine görüşemiyorzz birde eşim benm fikirlerime hiç saygı göstermiyoooo oooofffff bu kaynanalar bişey sölemeyim diyommm illa söletiyolarrr biz evlenmdn önce eşimn kendi evi vardı orda kalıyodu tabi bazı eşyalarda vardı evde yeni yatak aldık eşimn eski yatgını aldı yeni ütü aldım benm eski ütüyü istedi ve en son sabrımı taşırannnnn eve yeni dogalgaz döşettrdk eşim bana dediki annem şohbeni istiyoo bende yok dedim ne olur ne olmaz herzamn dogalgazlı evdemi oturucam acilen lazım olur dedim vermm dedim ama eşim beni dinlememiş ben yokken şohbeni almş annesigile götrrmş taktrmş bileee yaaaa ben bu olaylara çok kızyommm ve şuan ne eşime bişey söledim ne kaynanama susuyorummm şimdilik ve olaylar böle oluncada eşimden soguyorummm ben onun için neyimm yaaaaa evlenmekte çok acele ettm galibaaaaaa :a015::a015: senağlama