• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yoko whitening cream beyazlatıcı bugün aldım anında beyazlık veriyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
MRB arkadaşlar bugün aktardan fair lovely ayurvediki sormaya gittim yok dediler bende başka renk açııc ne var dedim yoko whitening cream bunu verdiler 6 ytleye aldım ilk sürdüünde bile beyazlatıyo fondoten sürmüş gibi tam 4 ton açıyomuş kullandıkça

iki gün oldu daha kullanalı gözlemlediğim doğal bi beyazlık yumuşaklık yan etki falan görmedim

E kullanir kullanmaz acan birsey boya degil midir? Yikayinca da cikar o zaten. Benim de kirmizi sivilce lekelerime kullandigim renk acan bir kremim var, dermatolog recetesiyle aldim. Benim derdim cilt rengim degil de sivilce lekeleri. Kremi surdugum zaman resmen yuzum yaniyor, biraz fazla surersem tahris oluyor. Bu tur kremler esas renk acar. Yoksa aldigin seyin fondoten gibi birseyden ne farki kalir ki.

gülendam sen bu kremi nerden aldın ben hiç biyerde bulamadım hangi memlekettesin canım tel le sipariş versem

urfadayım aktardan aldım ben

arapkızı gibi sürünce beyazlık veren bişi olmasın buda yıkayınca yüzün nasıl beyazlama varmı

arapkızı gibi sürünce beyazlık veren bişi olmasın buda yıkayınca yüzün nasıl beyazlama varmı
merhaba arkadaşım...valla bende kullandım Yoko Whitening Cream i....oldukça memnun kaldım...sabunlarda çok iyi..hele banyo tuzları...muhteşem...
şaşardım vucudumun ipeksiliğine ..tavsiye ederim...

bende kullandığım kremle ilgili yorum yapmak istedim arapkızı dediginiz keremi ben bilmiyorum çünkü kullanmadım fakat ben bana bir arkadaşım önrdi yoko marka bazı kremleri ben yüzümde ve vücudumda spa tuzlarını 1 hafatdır farklı ürülerini kullaniyorm çok memnunum sonuçlar müthiş derecede etkili

bende kullandığım kremle ilgili yorum yapmak istedim arapkızı dediginiz keremi ben bilmiyorum çünkü kullanmadım fakat ben bana bir arkadaşım önrdi yoko marka bazı kremleri ben yüzümde ve vücudumda spa tuzlarını 1 hafatdır farklı ürülerini kullaniyorm çok memnunum sonuçlar müthiş derecede etkili

merak ettim ama ben çok cesaretsizim bişey olur falan diye alamıyorum

MRB arkadaşlar bugün aktardan fair lovely ayurvediki sormaya gittim yok dediler bende başka renk açııc ne var dedim yoko whitening cream bunu verdiler 6 ytleye aldım ilk sürdüünde bile beyazlatıyo fondoten sürmüş gibi tam 4 ton açıyomuş kullandıkça

Bu krem nerde satiliyor? Istanbulda varmi.. bilen?? ?

Bu krem nerde satiliyor? Istanbulda varmi.. bilen?? ?

ben aktardan almştm çok az bişe var krem kutuda bi hafta olmadan bitiyo o yüzden devam etmedim şimdilerde aktarda yok sanrm bida görmedim ama nette gördüm vardı

Şu sıra instagramda surekli reklamlariyla karsilasiyorum bayağı da takipçisi var deneyen arkadaslar varsa yeni yorumlar bekliyorum

]Şu sıra instagramda surekli reklamlariyla karsilasiyorum bayağı da takipçisi var deneyen arkadaslar varsa yeni yorumlar bekliyorum)
Ben geçen sene sivilcelerim ve lekelerim vardı yüzümde sabunu ve kremini aldım çokda memnun kaldım. Lekeleri giderdi sivilceleri kuruttu yalnız hassas cildiniz varsa biraz kuruluk yapıyo nemlendirici krem kullanın derim. Bu sene yine sipariş verdim bakalım gelmesini bekliyom

Back
X