- 22 Mart 2023
- 219
- 71
- 28
- 26
- Konu Sahibi mamamialuse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek hissettim nedenseKızlar tahmin 13 hafta
Erkek olsun diyorum bende Bi kızım varKiz hissettimsağlıkla gelsin bende 13+3 oldum 15. Haftada gidicem cinsiyet için size Dr tahminde bulunmadi mi
Amin diyelimErkek hissettim nedense
Yaa nasıl anladınızKız bebek hayırlı olsun
Nub teorisiYaa nasıl anladınız![]()
Görünüyor mu tam olarak neresiNub teorisi
Gönlünden geçen olur inşallah. Benimde 12 aylık oğlum var kız olmasını çok istiyorum. Işte insan kendinden olmayani istiyor. Öncelikle sağlıklı olsun. Sonra Gönlümüzden geçen olur inşallahErkek olsun diyorum bende Bi kızım var17 haftalık oldum ama cınisiyet belli değil Bi kız Bi erkek dendi sonra karar veremedi
![]()
Tabiki sağlıkla gelsin fark etmezGönlünden geçen olur inşallah. Benimde 12 aylık oğlum var kız olmasını çok istiyorum. Işte insan kendinden olmayani istiyor. Öncelikle sağlıklı olsun. Sonra Gönlümüzden geçen olur inşallah![]()
Kiz anliyorsan benimkinede baksanaNub teorisi
Evet hemde çok tatlı değilmi özellikle ilk fotoda çok güzel çıkmışTatlım kafası aynı kız
Hayırlısı bakalım 7 nisan da randevuö var haber ederimTatlım kafası aynı kız
Evet sivri olunca erkek böyle oval tatlı olunca kız oluyorEvet hemde çok tatlı değilmi özellikle ilk fotoda çok güzel çıkmış
Dilerim gönlünüzden geçen olsunHayırlısı bakalım 7 nisan da randevuö var haber ederim![]()
Teşekkür ederizzEvet hemde çok tatlı değilmi özellikle ilk fotoda çok güzel çıkmış
Kafa şekli farlettiğini de bilmiyordumEvet sivri olunca erkek böyle oval tatlı olunca kız oluyor![]()
Yukarda bende ekledim benimkine bakarmisin. Anliyorsan. Galiba benimki yine erkoEvet sivri olunca erkek böyle oval tatlı olunca kız oluyor![]()
Tam Emin olamadım canım ama biraz erkeğe benzettimKiz anliyorsan benimkinede baksana
Ilki 12 hafta ikinci 9 haftalik fotoğrafı