• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokluun ok ar geliyor artk

esraa47

hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
4.473
3
356
40
Mardin
21.06.2008 ben evlendim 13.07.2008 o (amcamın kızı) yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez olmuştu son zamanlarda bebek hayaliyle yaşıyordu.Canım benim kurban bayramı eşim bu bayram mardinde kalalım dedi bende tamam dedim bayramın ilk günü görüşmüştük o kadar mutluydu ki hep gülüodu herkesle şakalaşıodu kim bilebilirdi ki onun bu böle sapasağlam son görüşümüz olacak 09.12.2008 günü ben bayram ziyaretine mardinin bi ilçesine geçmiştim telefon geldi arayan babam dı annemin büyük amcamın kızıyla hastaneye doğuma gittiğini söledi.Hayırlı haber dedim sevindim 1 saat sonra tekrar telefon çaldı bu seferde küçük amca kızının eşiyle beraber trafik kazası geçirdiğini ve ikisininde diyarbakır tıp fakültesine kaldırıldığını öğrendim doğum yapacak olanın tansiyonu yüksek kimseyi görmemesş gerekio düşünsenize yanyana ameliyathanelerde biri doğuma biri ölüme gidiyor nasıl bir kaderdir bu 3 gün 60 lt kan 3 ameliyat yapıldı bu kadar tempoya dayanamadı güzelim benim 12.12.2008 günü vefat etti hala dün gibi aklımda beraber yaptıklarımız ve otopside 15 günlük hamile olduğu tespit edildi nasıl kaderdir bu .......senağlama

Allah rahmet eylesin.. Ailesine we sizlerede sabir wersin..

çok ama çok üzüldüm...
başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin...
hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz...
Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah...
Allahtan sabırlar diliyorum size ve yakınlarına...
sevgiler...

Başınız sağolsun....
Rabbim geride kalanlara sabırlar versin....

başın sağolsun canım .mekanı cennet olsun ..geride kalanlara Rabbim sabır versin..

başın sağolsun tatlım..allahım geride kalanlara sabır ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Allah sevenlerine sabır versin. çok zor bir durum. her ölüm erken ölümdür demiş ya şair nasılsa olacak ama Allah sıralı ölüm versin.

Back