• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok

Sevgili kardeşim,

Yaşın sanırım çok küçük :) Ablan olarak söylüyorum, hamilelik en son korkacağın şey olsun. Korumasız cinsel ilişkide kapabileceğin hastalıkları saysam akşama bitiremem. Hiv, hepatit b, hepatit c, hpv, hsv bunlardan bazıları. Bunların bazıları da kanserle ölüme neden olan hastalıklar. Bir daha yok sarhoştuk, yok bilinç yoktu gibi şeylere hiç girme. Bilincini kaybedecek kadar asla içme, kimseninde yanında o kadar sarhoş olmasına izin verme. Korumasız seksten daha kötü durumlarda kendini bulabilirsin. Ortam çok kötü. Bir bakmışsın böbrek gitmiş mesela.

Hamile kalmaktan korkuyorsan ve istemiyorsan hemen ertesi gün hapı al eczaneden (utanıyorsan o bilincini kaybedecek kadar içen sevgiline aldır.) Düzgün şekilde kullan (2 tane hap var sanırım 12 saat arayla alınıyor) gebelik ihtimalin çok düşer. Fakat bu hapları sakın sürekli kullanayım deme çünkü hormonları bozuyor, uzun süreli kullanımı çok zararlı.

Geçmiş olsun.
 
Back
X