• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok olup giden tarihimizle bizde mi yok oluyoruz?

mxuxnevveraydxixn

SeNsİzLiKtEn TüKeNdİM
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
146
0
96
Nevşehir
kaybolan tarihimize hiç dikkat eden oldumu? bilmem ama yüz yıllardır atalarımızın dünyaya örnek eserleri bir sit alanı tutturulmuş yok olup gidiyor neden düzenlenip bakımı yapılıp eleceğimize örnek bırakılmıyor ????? şöyle başımızı kaldırıp etrafımıza bir baktığımızda başka uygarlıklara ait eserler kazı restorasyon vb olaylarla düzenlenip güzelleştiriliyor ama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! atalarımızdan kalan eserler yok olmaya mahkum harabe durumda lütfen etrafınızdaki yok olan eserleri fotoğraflarla belgeleyip burada gündeme getirelim bende şu anda kaynak topluyorum umarım bu konu ile ilgilenen arkadaşlar da katkıda bulunur
herkese selam:1no2::enbuyukkk:

Arkadasim bizim ülkemiz TARIH CENNETidir, bu isler öyle karisikki bizim gerilememizi saglayacak anlasmasalar sözlesmeler var.. Cok karisik inan ben bile isin icinden cikamiyorum, tek sorun bagimsiz bir ülke olmamaktan kaynaklaniyor ve devami corap sökügü gibi geliyor desem inanirmisin.. Bizden baska her yabanci bilim adamlari,arkeologlar,arastirmanlar, bilim adamlari nasil bir ülkeye sahip oldugumuzu biliyor fakat üstü örtülüyor güzelliklerimiz sadece turizm cenneti olarak geciyor ne kadar yanlis dis döviz tabiki önemli ama bunun yaninda müzelerimiz eserlerimiz ne kadar SINIRLI ne kadar degersiz gözükmekte.. Heleki istanbulun yeralti elmas altinla dolu ama anlasmalar var, onlar bulunursa tüm dünya bize düsman olur..

Back