Yok mu sevgilisine kitap yazan?

Kitap yazıyorum bende 20 sayfayı geçti şimdiye kadar ama sevgilime değil :D:D Bi ara denemiştim yazmayı ama öle hiç iç açıcı bi hikaye olmamıştı :D:D:D O yüzdende 2 sene önce ikimizi çizmiştim :D oda alıp odasına asmış :D tabi şimdi ne çocuktan haber varr ne de resimden :D:D:D

Bende yapmıştım arkadaşlar ve çok beğendiiiiiiiiiiiii

mehmet coşkun deniz in SENSİZ OLMAZ ÇÜNKÜ ya da SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ kitaplarını aldım ıcınde 300 şiir var begendıklerımı yazdım guzel bı deftere 1 haft amı aldı bıde süsledim .. sonra da kendı duygularımı 3 tane a4 kağıdına boşluk bırakmadan yazdım .. ve ilk yüzük taktığğımız gün verdim cok duygulanmıştııı .. TAVSİYE EDERİM KIZLARR :34::37::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tanıştığın günden itibaren hissettiklerini kavganı sürprizini tüm ayrıntılarıyla yazıp günlük tutsan çok zorlanmazsın :)

mektup duydum ama kitap hiç duymadım orjinal fikirmiş keşke yardımcı olabilsem ben mektup yazmaya kalktım onu bile bitiremedim.ne söylemek istediğimi toparlıyamıyorum.içimde ne söylemek geliyosa hepsini birden yazıyorum kopuk tuhaf bi metin çıkıyo:9:

Ben bi kitap yazıyorum. direk olarak bizim hikayemizi anlatmasa da esinlenmek diyelim. 2 Yıla kadar tüm raflarda yerini alacak inş .. :34::32:

süperrrmişşş çok marjinal bence şiir veya bölyle bir arkadasımızın dediği gibi günlük tarzı da olur ben kitap değilde kısa film cekmeyi düşüyonuoyorum sonra cinemayla anlasıp film bitiminde benim 4 dk filmimi oynamtası için anlasıcam bakalım olursa hoş olucak çekimim bittiği zaman sizlede paylaşabilirim öpüldünüzz <3

ay benimki bana yazdı :1: bizim ilişkinin romantiği odur.

40-50 sayfalık bir şeydi. doğum günümde verdi. kapağına resmimizi bastırmış. sonra onu okuttu sesli sesli. sonunda da diz çöküp evlenme teklifi etmişti :1::1:

Ben de sevgilim askerdeyken onun için günlük tutmuştum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back