Yok mu sevgilisine kitap yazan?

yaklasik 3-4 yildir amatörce siir ve serbest yazi yaziyorum konuyu belirleyebilsem devami gelicek insallah

bende eski nisanlima ilk yilimiz icin kitap yazmistim... tam 2bucuk ay sürdü kitabin bitmesi... hergün saatlerce birseyler yazardim icine, birde tekrarlanmasin diye cok dikkat etmen lazim. 5 saatte okudu kitabi..

herseyi yazdim, ilk gün, ilk mesaj tanisma olaylar nasil gelisti, benim düsüncelerim, hisslerim mutluluklarimiz üzüntülerimiz, onu neden sevdigimi sirinlikler falan, sonra resimler de yapistirdim kitabin icine.. güzel olmustu, ama hakketmedi iste o ayri mesele....

ya kizlar bende boyle bisey yapacaktim hatta ufaktan basladim bile ama
bazi yorumlar kafami karistirdi, erkeklere cocuksu geliyo fln diye acaba yapmasam mi:26:

baska bsy mi yapsam.. birde onun kara kalem portresini yapmayi planliyodum

ya kizlar bende boyle bisey yapacaktim hatta ufaktan basladim bile ama
bazi yorumlar kafami karistirdi, erkeklere cocuksu geliyo fln diye acaba yapmasam mi:26:

baska bsy mi yapsam.. birde onun kara kalem portresini yapmayi planliyodum

bence bu erkegin yapisina göre degisir
ama sevinir heralde sonucta onun icin emek veriyosun

sanirim yurt disindasin nerde kaliyorsun ?

bende avusturyadayim

avusturyada bulunmuslugum var guzel ama soguk biyer , belcikadan guzel en azindan
oraya 8 gunlugune ski yapmak icin gitmistik :)

diger konuya gelince benim sevgilim kendisi cok romantiktir aslinda,
yani beni sasirtmayi sever, mutlu etmeyi sever . cok ince surprizleri olmadi
ama hep romantik guzel seyler yapti bende ona gecirdigimiz 3 sene icin guzel bi hediye
vermek istedim anlamli olsun kitabin icine icimden gelenleri yazmayi dusundum bazen hikaye bazen mektup tarzi bazen siir. hatta sinirlendgim anlari da yazayimki beni anlasin

ne hoş ama merak ettm şimdi özel değilse içeriği neyle ilgili seviyorm özlüyorm flan mı yoksa sürekli bir olaydan flan mı bahsediyor
düşünceleri duyguları... biraz günlük gibiydi.. içini dökmüş. o gün bişy olmş mesela hissettiklerini yazmış. arada kendi hayatnda yaşadklarndan bahsetmiş falan. ama şuan yazmıyo artk. yinede mesajlar msndeki yazşmalar hiçbiri kalmıyor... kağıt üzernde birşeylern olması o kadar güzlki... birde şöle bişy yapablrsn arkadşm.. fotolarınızı çıkart çeşit çeşit o günü o günkü duygularını yaz altına bi şiir düş fotoya uyan ufak notlar düş. hepsinin altına tarihlerini yaz. hava soğuktu hatırlıyomsn nasılda sarılmştk bana kestane almıştın işte o an benm ömrm boyunca unutamayacağm andır gibi duygularını betimleyen şeyler yazabilrsn.. çok güzl anı olrk kalablr.
doğrudur benmkide çok romantk sayımaz ama kendini yazarak ifade etmekten mutlu oluyor sanrm.

Tamam guzel de, daha hikaye bile yazamamissan koca kitabi nasil yazacaksin ki? Sadece laf olsun diye de yazilmaz ki boyle seyler. Bir kitabi doldurabilecek kadar yazabilecegin seyler varsa yazarsin. Olmuyorsa zorlamazsin. Soyle birsey de yapabilirsin.Fotograf albumu. Resimleri uygun bos bir deftere yapistirip, altina/yanlarina o gun ne hissettigini, ya da ordan kucuk bir diyalogunuzu, guldugunuz konuyu filan yazabilirsin. 15 sayfalik birsey olsa yeter. Eglenceli de olur.

Var canım; benn

Benimkiyle ilk tanışmamız ama tanışma öncesi vs herşeyi yazdım.. günlük tutuordum onun büyük bir katkısı oldu. askere gittiği için mektupları tek tek yazdım kitaba.. kendi yazdığım mektupların fotokopilerini çekmiştim önceden ( çekerken nie çektim bilmiyorum ama iyi yapmışım) onları tek tek döktüm satırlara.. öyle çok kalın birşey olmamıştı ama yinede güzeldi..o dönemde desinatörlük yapıordum ordaki şefimizle photoshopta kapak hazırladık
gayette güzel oldu ama bastırcak zaman ben yoktum arkadaşa verdim bastırsın die baya bi sorun çıkmıştı leektrikler gitti falan istediğim gibi basım da olammıştı her aşamasında pür dikkat isteyen bir iş yani..

Örnek olması için kapakların resmini koyuyuorum cnaım silinen yerlerde ismim vardı

ahhhh ahhhhhhhhhhhhh adımıza bi kitap yazan sevgilimiz olmadı beee....tüküreyim böle şansa...:97:

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Sevgini haykır" başlığına taşındı.

ben hikaye de yazmıştım masal da
hikayede ilk çıkmaya başladığımız zamandan 3. yılımıza kadar geçen zamanda yaşadıklarımızı yazmıştım. günlük de tuttuğumdan yaşadıklarımız gün gün belliydi, aşkımızın değerini anlamamız açısından güzel bi anı kitabı olmuştu.
masalda da tüm hayallerimizi birleştirip ileriki hayatımızda nasıl olacağımızı yazmıştım :78: komik bir masal diliyle yazmıştım, küsken bizi hemen barıştıran sihirli bi güce sahip

Canım ben yazdım tam tamına 11o sayfa bez ciltler yapılıyo .
Ben gnlük tarzı yazmıştım 6 ay boyunca çok da güzel oldu . O gün içinde yaşadıklarınızı o tarz şeyleri yazabilirsin . :)

Ben de bir şey hazırlamayı düşünüyorum. Hem duygusal hem de komik. Hem güldürsün hem de aşkımızı anlatsın. Ama ne zaman yapmaya başlarım bilmiyorum.

Bende yazdım ama dergi tarzında bişey... 2o sayfalık aşk dolu <3
Bir siteden hazırlamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…