bu konunun "bir derdim var" bölümüne açılma sebebi nedir?
bu şekilde kitap yazmak istemene ise hiç değinmiyorum
dert degilmi ? :)
konuyu belirleyemiyorum
bi baslasam devamini getiririm ama ilham perilerim terk etti galiba beni
hikayeyi beceremezsem onu ona anlatmayi düsünüyorum
örnek vereyim: ben mavi düslerimin derinliklerinde onun anlamli bakislarini ariyorum..
ama yinede kararsizim
kitap yazmak alengirli iş canım ya küçükten başlasan,broşür,kitapçık falan...takvim kartvizit falan mantıklı gelebilir ama kitap yazıp vermeye utanırdım ben. sonuçta sevgilisiniz ne bileyim ayrılığı var bunun başka bişeyi var ben utanırdım şahsen... okuyup okuyup benle dalga geçecek diye.
kitap dediğin en az 100 sayfa olacak,herhalde mavi düşlerin derinliğini anlatmak bi 10-15 sayfa sürer. sonra?
bence böyle isimlerinizin resimlerinizin basılı olduğu kupa yastık battaniye falan daha çok işe yarar daha az romantik bişey istiyosan. erkekler sevmez öyle romantik şeyleri.
en iyisi yeni çıkan pc oyunlarından al ya da takımının formasına adını yazdırt. ya da bi maça bilet al,bunlar daha hoş gelecektir bence.
hiç öyle demeyin seven erkeklerde var.. benm sevglm bana yıllrca mektp yazdı... şuan 200-300 adet mektubumz var... çook güzl anılar...
hiç öyle demeyin seven erkeklerde var.. benm sevglm bana yıllrca mektp yazdı... şuan 200-300 adet mektubumz var... çook güzl anılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?