Yok mu sevgilisine kitap yazan?

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Bu seferde sevgilime kitap yazmak istiyorum

Bilgisayarda yazicam bitincede iki adet bastirip birini ona yollamayi düsünüyorum

ama ne yazicam nasil yazicam hic bi fikrim yok

hikayemi yazsam yoksa siir kitabimi kararsiz kaldim

bizim hikayemezi yazamam denedim beceremedim malesef:2:

yokmu aranizda daha önce sevgilisine ve ya baska birine kitap yazmis olan?

bi yol gösterin banaaaaa

lütfen

Kitap yazmak öyle sağdan soldan alacağın önerilerle olacak bir iş değil. Mektup değil ki bu koskoca kitaptan bahsediyoruz. Konuya senin karar vermen lazım, hele bir yazmaya başla takıldığın yerde sorsan daha mantıklı olurdu.

bu konunun "bir derdim var" bölümüne açılma sebebi nedir?

bu şekilde kitap yazmak istemene ise hiç değinmiyorum

O kadar da zor değil aslında masal gibi hikaye gibi yazılabilir zor da olmaz eğer yazı kısmı çok kısa olursa uzatmak için araya fotoğraflar ya da el becerisine göre çizimler koyulabilir. Her ilişkide cadılar kötü kardeşler canavarlar vardır elbet hayalgücüyle neler yazılır neler birkaç tane hikaye okunsa fikir oluşur, benim aklımda küçüklükten itibaren fotoğraflarla hikaye yazmak var. Bebeklikten itibaren bugüne kadar ki fotoğraflarımız araya giren cadılar canavalarlar...

hikayeyi beceremezsem onu ona anlatmayi düsünüyorum

örnek vereyim: ben mavi düslerimin derinliklerinde onun anlamli bakislarini ariyorum..

ama yinede kararsizim

dert degilmi ? :)
konuyu belirleyemiyorum

bi baslasam devamini getiririm ama ilham perilerim terk etti galiba beni

tatlım bana göre burada açılacak bi konu değil, ondan söyledim
ama herkesin derdi kendine büyük işte ahh ahhh:97:
ilham perilerine kavuşursun umarım, ne diyeyim

arkadasım ilişkilri boyunca telefondaki tüm mesajları saklamıs ve onları toparlayıp kitap yapmıstı...bir diğeri ise sevgilisine hergün mektuplar yazmıs (günlük gibi işte:)) onu kitap haline getirmişti...belki yardımcı olur :)

ben de sevgilim seyirdeyken 5 ay boyunca her gün hiç üşenmeden günlük tutmuştum.defterimde pek bi afilliydi aslında ben de onu bastırabilirdim iyi fikirmiş

hikayeyi beceremezsem onu ona anlatmayi düsünüyorum

örnek vereyim: ben mavi düslerimin derinliklerinde onun anlamli bakislarini ariyorum..

ama yinede kararsizim

kitap yazmak alengirli iş canım ya küçükten başlasan,broşür,kitapçık falan...takvim kartvizit falan mantıklı gelebilir ama kitap yazıp vermeye utanırdım ben. sonuçta sevgilisiniz ne bileyim ayrılığı var bunun başka bişeyi var ben utanırdım şahsen... okuyup okuyup benle dalga geçecek diye.
kitap dediğin en az 100 sayfa olacak,herhalde mavi düşlerin derinliğini anlatmak bi 10-15 sayfa sürer. sonra?

bence böyle isimlerinizin resimlerinizin basılı olduğu kupa yastık battaniye falan daha çok işe yarar daha az romantik bişey istiyosan. erkekler sevmez öyle romantik şeyleri.

en iyisi yeni çıkan pc oyunlarından al ya da takımının formasına adını yazdırt. ya da bi maça bilet al,bunlar daha hoş gelecektir bence.

hiç öyle demeyin seven erkeklerde var.. benm sevglm bana yıllrca mektp yazdı... şuan 200-300 adet mektubumz var... çook güzl anılar...

hiç öyle demeyin seven erkeklerde var.. benm sevglm bana yıllrca mektp yazdı... şuan 200-300 adet mektubumz var... çook güzl anılar...

ne hoş ama merak ettm şimdi özel değilse içeriği neyle ilgili seviyorm özlüyorm flan mı yoksa sürekli bir olaydan flan mı bahsediyor

bilmiyorum canım ya benim eşim ve ben romantizm özürlü olduğumuz için öyle geliyodur bana belki.şimdi eminim ben ona şiir yazıp cebine koysam işe gittiğinde falan okusa tekrar eve dönüp beni doktora götürür "neyi var" diye.
daha böyle eğlenceli ve karşıdakine hitabeden tarzda bişey olsa ben daha çok mutlu olurdum hediye alıcısı olarak.
ama tabii siz seviyosanız başka.zevkler ve hisler farklı oluyor.

Tabi romantik erkeklerde var ama bu tarz şeyler bence erkeklere çocuksu geliyor:)

Yani bayanlar aaa süper hediye derken bir erkek hımmm diyebilir...

Onun yerine yorumlarda da denildiği gibi işe yarayacak bişey alınabilir.

uzak oldugumuz icin kargoyla yollamayi düsünüyorum fotografimizin oldugu bardak gibi bisey aklima geldi ama kendim emek vererek yapmak istiyorum

Zoraki ne kitap yazabilirsiniz nede şiir. Bunlar özellik isteyen durumlardır. Yani herkesin yapabileceği bir şey değildir.
Bence yapabileceğiniz bir şeyi yapın. Yani içinizdekileri beceriniz olan başka bir yönünüzle ortaya çıkartın. En iyisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…