Yok mu buna çözüm ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Adetten 10 gün önce aşırı stresli oluyorum ağlamak istiyorum sürekli erkek arkadaşım sanki beni sevmiyor ilişkimin bitmesinden kaybetmekten korkuyorum, ailem de hep neyin var diye soruyor onlarada soğuk biri oluyorum. Bıktım bundan herkesi kırıyorum yardım edin lütfen çok çağresiz oluyorum

O bende de var canım fena oluyorum gergin oluyorum hele eşime kök söktürüyorm ama o anlıyor sen hasta olacaksın adam kaçacak yer arıyor.ben bile daha bulamadım nasıl baş edecegimi Çözümü yok gibi

O bende de var canım fena oluyorum gergin oluyorum hele eşime kök söktürüyorm ama o anlıyor sen hasta olacaksın adam kaçacak yer arıyor.ben bile daha bulamadım nasıl baş edecegimi Çözümü yok gibi
Böyle ne yapacağız ya

sakinleştirici çaylar için ,adet dönemi için özel kürler var onlardan kullanın rahatlatır ve tabiki yaz da olsa soğuktan korunun

sakinleştirici çaylar için ,adet dönemi için özel kürler var onlardan kullanın rahatlatır ve tabiki yaz da olsa soğuktan korunun
Yok ya onlardan da denedim banamısın demio bu sefer çaya kızıyorum senin hani sakinleştirici özelliğin vardı diye

Evet de çözüm ne
Dün soruyu gördüm ama öyle bakıp çıkmıştım. Şu anda Karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık kitabını okuyorum. Dün akşam okuduğum yerde tam da bunu anlatıyordu. Omega 3 takviyesi ile çözülebilir diyor. Başka bir yerde de günlük 2-3 gr Omega 3 hapı alınabileceğinden bahsediyor. Yalnız içinde omega 6 ve 9 olmamalı. İlgili paragrafı alıntılıyorum:

Adet (regl) döneminden önceki açlık hissi, vücut şişkinliği ve gerginlik de dâhil olmak üzere, hepsinin sebebi vücuttaki Omega-3 eksikliğidir. Bu bilimsel olarak gösterildi. Beyin hücrelerindeki Omega-3 eksikliğinin, stresin en büyük nedeni olduğu da bilimsel olarak biliniyor artık. 197, 198

Omega 3 eksikliğinde, depresyon, stres, panik atak gibi rahatsızlıklar da oluşur. Omega-3 nelerde var? En çok balıkta, yumurtanın sarısında, bitkisel kaynaklı olarak da ceviz ve ketentohumunda var. Örneğin 100 gr uskumruda 2,5 gr Omega-3 bulunuyor. Hareketsizlik de Omega-3 eksikliğinin nedenidir. En iyi antidepresan, stres ilaçları değil Omega- 3’tür. Bununla ilgili kitaplar ve yazılar da var. Ayrıca Omega-3’ün eksik, Omega-6’nın fazla olması da hem depresyonun hem de ileri yaşlarda ortaya çıkan kronik hastalıkların nedenidir.

197 Puri BK., et al. the natural way to beat depression. The groundbreaking discovery of EPA to change your life. Hodder and Stouhgton Publish Great Britain. 2005.
198 Gordon G., The Omega-3 Miracle. The Icelandic longevity that offers protection against heart disease, cancer, diabetes, arthritis, premature aging, and deadly inflammation. Freedom Press Publish Topanga CA 2004.

Teşekkür ederim balık yemeyi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…