YOK MAYO’DAN DA YOK MAYO

Seçim yapın kızlar. Türk plajlarında bunlar mı yoksa beyaz donlar mı

sonunda gördüm görmez olaydım

adamların şeylerini sarmışlar töbee

iy ki müdürün odasından bakmaya çalımamışım rezil rüsva olacakmışm

Resmen Nutkum tutuldu nefes alamiyorum. Allahını seven sırtıma vursun. Bu ne ya,bildiğimiz prezervatifin renklisi bu,birde arkasını da merak ediyorum ben.

Iy çok çikinler adam gibi giyinsinler ıyy
Ben de paylaşmıştım bunu uzun zaman önce ama benimkinde tek tipti
Demek geliştirmişler
Geliştirmez olsalarmış

Çok çirkin.
Hakikaten mide bulandirici.
Bunu giyen bir koca düşman basina bence.
Döt ortada mi gezecek be.

hiçbir şey giymesinler daha iyi bence hiç değilse pipiye kırmızı kılıf geçirilmesindeki gibi komik bir görüntü oluşmaz

Bunu giyenler çogalırsa insanların estetik algısı da degişir zamanla. Zamanla göze normal, hatta güzel gelmeye başlar. Bir de bunların yerine azıcık maço tipli, atletik vücutlu erkeklere giydirselermiş nasıl dururmuş acaba? Merak ettim...

Bi de işin garibi ıyk, uyk çok igrenç diyen hatunlar... Bi kadın erkek vücudunu nasıl igrenç bulur aklım ermiyor Cinsel tercihte bi sorun yoksa tabi ki... Çok enteresan...

Fazla bakamadım bu nedir böyle yahu, midem kalktı.
Her şeyin bir yeri, şekli var. Cinsel tercihimde de hiç bir sorun yok.

Bu mayoyu (yoksa çaput mu demeliyim?) giyenlerin hepsi gay. Hetero erkekler giymez bunu. Zaten fotoğraftaki adamların da cinsel yönelimi 100 km öteden belli oluyor. :) Biz de o yüzden güzel bulamadık sanırım. David Beckham'a giydirelerdi.

Maço demiyorum, maço tipli diyorum. Bunlara direkt gay diyemem, kadınsı erkek derim anca... Süslü püslüdür ama belki heterodur aynı zamanda. Hem yolda görünce off adama bak diyecegin yakışıklı, gayet vücutlu adamlar da gayet gay olabiliyor, hatta gaylerin çogu böyle tipler. Demek istedigim Bi Brad Pitt giyse nasıl olurdu acep? ya da onun hafif döşü kıllı verisyonları giyse nasıl dururdu... İnternette baktım da yok öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…