Doğuma Hazırlık yok kız yok erkek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
39
Bu muhabbete sinir oluyorum az önce okudum bi konu sinirlerim zipladi
Doktor kız dedi erkek olmazmiiii
Tövbe tövbe yarabbim ya yeminlen
Allaha isyan ediyolabi kızım var dünya karşıma geçecek onu alamaz benden kimse
Bu zihniyet ne kardeşim sanki onu oraya kendi elinizle sokuyoruz
Allah ne lutfederse o o kadar insan var evlat sahibi olmak için yanan
Bu kadar ay boşaltım icimi

Tabikide rabbim ne nasib ederse o bizim elimizden bir sey gwlnez ama ister istemez herkesin gonlunden geçen bir sey var en basta saglik hayırli evlat istemek lazım bende dunyalari verseler oglumu vermem rabbim eyler ne eylersede güzel eyler ne

Canim gonderme yaptigin konu basligi bana ait. Once bi ne yazmisim onu oku ondan sonra kendi kendine konus. Benim de esiminide icime dogan erkekti dr kiz dedi o yuzden hislerimde yaniliyormuyumdur diye fikir almak icin actim o konuyu yoksa haşa erkek istiyodum kiz oldu aldiracam falan gibi ters bisey yazmismiyim kiz istemiyorum yazmismiyim once bu yazilanlara bak sonra konus helede benim actigim bi konuyu direk basligiyla kiz denmiste erkek olmaz mi demismisim. Yorum yapan arkadaslarin hix biri buctepkiyi vermedi sana ne oldu ki yeni bi baslik acip benim konumu kotuluyosun. Benim icimi kimse bilemez senin haddide dusmemis bu k onuda yorum yapmak

Bence o konuda farklı bişeyden bahsedilmiş bir yanlış anlaşılma var sanırım. Neden kız diye isyan etmiyor. Biz erkek diye hissetmiştik gibi bişey diyor. Ben öyle anladım

Ay ben senin triplerni yiyim dikkat ettiysende direk konu başlığını alintilamadim
Yarası olan gocunur ayrıca ben ne okudugumu çok iyi biliyorum cevapları da okudum
Doğru senin üstünden direk bu zihniyete kizdim ayrıca konuma cevap yazanlardan ayni zihniyet ten onun için ters bi cevap almamissin
Hadi canım banlatma beni hadi kendi topigine

Ben sana soleyecegimi bilirim ama hic gerek yok cok asagilardasin goremiorum seni tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…