Yok diyemeyip soz verip yerine getirememek

Esim bana soz verip sozlerini yerine getirmiyo, bi bahanesi oluyo mutlaka. Kaynbabamda diyoki sana zaafi var yok diyemiyo o yuzden yapamayacagi/yapmiyacagi sozler veriyo. Yani bu ne kadar gecerli bi sebep sizce?
Bu bi bahane olamaz. İnsan kıyamadığı icin değil geçiştirmek istediği icin de sözler verir ve bu bir karakter eksikliğidir.

Bu bi bahane olamaz. İnsan kıyamadığı icin değil geçiştirmek istediği icin de sözler verir ve bu bir karakter eksikliğidir.

Evet bende oyle dusunuyorum cok zoruma gidiyo. Ben onunla verdigi soz dogrultusunda evlendim ona guvendim simdi fkrim degisti falan diyo hayirlisi

Büyük ihtimal insanların yüzüne hayır demeye çekindiği, yanlış anlaşılacağını belki de sizin ona kırılacağınızı düşündüğü için o sırada söz verip geçiştiriyor. Belki de sizin zaman geçince o verdiği sözü unutacağınızı falan düşünüyordur eğer çok önemli bir konu hakkında çok büyük bir şey için söz vermediyse. Yani ben anı kurtarmaya çalıştığını düşünüyorum ama çok yanlış bir şey. Sizde haklı olarak beklentiye girip umutlanıyorsunuz. Belki direk hayır dese bir kaç gün üzülür konuyu kapatırsınız ama böyle daha kötü.

Eski sevgilimde bana ilişkinin daha başlarında ben sürprizleri severim falan diyince zaten aklımda sana yapmak istediğim bir şey var yakında görürsün bekle demişti. Aradan geçti 4 ay hatta doğum günüm bile geçti o süre içinde ne sürpriz ne bir şey gördüm. Bende saf gibi bir çok hareketinin altında bir şey arıyordum acaba böyle böyle yapıyor da sonunda bana sürpriz mi yapacak diye Bana direk dese ben böyle işlerin adamı değilim diye ben zaten öyle bir beklentiye girmezdim her defasında hayal kırıklığına uğramazdım. Eşinizle de bu şekilde konuşun, söz verip tutmadıkça daha çok üzüldüğünüzü belirtin.

Ne icin söz vermişti?

Esim ailesiyle koyde oturuyo yapamayacagimi demistim oda tasiniriz dedi kac defa sordum oyle dedi. Tasinma niyetiyle gelmedim ama guvendim yapamazsam tasiniriz diye ve dusundugum gibide oldu olmuyo burda. Kucuk biyer insanlari kotu aileyle olmadi is imkani desen oda yok.. Ne biliyim mutlu degilim

Aay yazik sevgiliniz demekki siz sevinin diye dedi ama yapamadi boyle bisey olsa canim feda nolcakki.. Hep dedim verdigi soz basina bela oldu sonrasinda baska bi soz verdi yine aynisini yapiyo hafife aliyo falan. Hic ders cikarmamis kendine sinir oluyorum ailemdede itibari kalmadi esimin

Size ne gibi konularda söz verip tutmuyor Mesela?

Çok istediğiniz bi konuda size olumsuz dönüş yaptığında tavrınız ne oluyor?

Bunların da cevapları çok önemli..

Size ne gibi konularda söz verip tutmuyor Mesela?

Çok istediğiniz bi konuda size olumsuz dönüş yaptığında tavrınız ne oluyor?

Bunların da cevapları çok önemli..

Tavrim nolsun guvenmekle hata ettigimi soyluyorum hep ayni seyi yaptigini diyorum. Kendine guvendirmek gibi bi derde dusmuyo kabul edersen boyle gibisine onun dedigi sekil uzere yasamami bekliyo onun hayatini yasiyomusum gibime geliyo ozamanda uff anlatamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…