Yok Böyle Tatlılık....IŞIL ALBEN...

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.889
598
1998 yılında İstanbul Üniversitesi altyapısında basketbola başlayan Işıl Alben, burada iki yılı A takımda olmak üzere aralıksız sekiz yıl oynamıştır. İstanbul Üniversitesi takımında küçüklerde bir, yıldızlarda üç, gençlerde ise beş Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır. Bunun yanı sıra altyapıda oynadığı yıllarda birçok kez asist kraliçesi, en değerli oyuncu ve en iyi oyun kurucu ödüllerini almıştır. On altı yaşında A takıma yükseldiği İstanbul Üniversitesi'nde birinci oyun kurucu görevini üstlenmiştir.

İstanbul Üniversitesi'nden sonraki durağı ise Botaşspor olmuştur.Daha sonra ise Galatasaray'a transfer olmuştur. 116 kez A Milli Takım formasını giyen Işıl Alben halen Galatasaray'da oynamaktadır. A milli bayan basketbol takımıyla 2011 Avrupa bayanlar şampiyonasında 2.lik yaşamıştır.

$ilalben.jpg:16::16::16::16::16:

bence tatlı beğenmedıysenız burda başka topık cok:13:

valla bence de tatlı değil.
evet beğenmiyorum.
hareketleri de çok gıcık.
ayrıca sanırım istediğimiz topiğe istediğimiz yorumu yapabiliyorduk değil mi :ssz:
siz nasıl tatlı demişseniz ben de tatlı bulmadığımı söyleme özgürlüğüne sahibim :ssz:

valla bence de tatlı değil.
evet beğenmiyorum.
hareketleri de çok gıcık.
ayrıca sanırım istediğimiz topiğe istediğimiz yorumu yapabiliyorduk değil mi :ssz:
siz nasıl tatlı demişseniz ben de tatlı bulmadığımı söyleme özgürlüğüne sahibim :ssz:

tamam yorumunuzu yaptıysanız güle güle:3::3:

tamam yorumunuzu yaptıysanız güle güle:3::3:

aaaaa çok ayıp tolintom hiç yakıştımı sana bu uslüp:19:

beğenmeyebilir zevk meselesi:16:

bende tatlı bulmadım kuzum belki sen takip ettiğin için hareketleriyle falan bütünleştirmişsindir tatlı bulursun
benide kovma şimdi çingar çıkar:27:

Bana da itici geldi nedense :26: İnsan takip edince , kendi zevkine hitap edince beğeniyor o kişiyi :) Herkesin beğenisi farklı .

hiç beğenmedm ben

sadece beğenenler mi yazabiliyordu??!!:26::27::31::1::44::37:

Son düzenleme:
Back