Yok artık ya..

cok cıddı bı sorun bunların hepsını annene gosterıp boyle bı profıl acılmıs ve boyle seyler yazıyor deyıp haber vermen lazım
cok cok cıddı bı sorun
abınse de kuzenınsede neyse bu cıksın ortaya
kımın oldugundan ote boyle bırsey duyulursa korkar cekı duzen verırler belkı kendılerıne
annen de gozunu dort acar

Kesinlikle annene söyle öncelikle. SOnra duruma göre abinin ve kuzeninin yanında sanki böyle bir karışıklık olmuş da "Allah Allah ne tuhaf dimi filan" diye konuş. Başka birine ait bir profil açıldı, çok kurcalamadım ama tanımadığım insanlara ait bir sürü mesaj vardı filan dersin.

Kesinlikle annene söyle öncelikle. SOnra duruma göre abinin ve kuzeninin yanında sanki böyle bir karışıklık olmuş da "Allah Allah ne tuhaf dimi filan" diye konuş. Başka birine ait bir profil açıldı, çok kurcalamadım ama tanımadığım insanlara ait bir sürü mesaj vardı filan dersin.
Sabah emin olduk o olduğuna laf çarptım bir şey demedi.

Kızlar 11 yaşında bir kız kardeşim var ona 1 sene oluyor facebook hesabı açmıştık ama hep benim kontrolümde girer.Bir ara mail adresiyle ilgili bir hata oldu annemin telefonunu kaydederek girdik.Neyse bugün bir girip bakayım dedim farklı bir isme kayıtlı bir facebook adresi çıktı numara aynı ama şifre kendi oluşturmuş.Bu nasıl oluyorsa kardeşimin facesi açık duruyor ama onda sorun yok..Sonra annemin telefonunu aldım bugün saat 12:30 da facebooktan mesaj gelmiş facebook onay kodun diye.Neyse onun aracılığıyla değiştim girdim.Ne göreyim en az 30 kişiye kız kardeşimi becerdim vs neler neler yazıyor.Sonra mesajları okudum hep cinsel içerikli fotoğraflar.Şöyle becerdim böyle becerdim neler neler.Sonra karşıdaki kişi fotoğraf istemiş baktım abimin 2 tane fotoğrafını göndermiş.Kız kardeşinin fotoğrafını yolla demişler başka bir kızınkini göndermiş.Mesajları okudum nerede yaşadığını sormuşlar Bursa Beşevler yazmış(Amcamlar orada yaşıyor).Anneme sordum senin bugün telefonunu kim aldı diye o da kuzenimi söyledi 22 yaşında olan.Sonra bir de abin bakmıştı dedi.Kuzenim normalde annemin telefonuna hayatta bakmaz.Sonra ondan şüphelendim.Bilgilerinde benim ve kuzenimin bitirdiği okul yazıyor.Doğum yılı kuzenimle aynı ama ay farklı.Ondan şüphelendim.Seneler önce onun bilgisayarından bir şeye bakacaktım ensest ilişkiler vs diye arama yaptığını görmüştüm.Teyze kızı sex hikayeleri bilmem ne aratmış(Teyzemle amcam evli onların oğlu üst katımızda oturur).İşin ilginç yani hiç öyle şeyler yapacak biri gibi değil ve hiç en ufak bir hareketi bir bakışı dahi olmadı.Şu ayrıntı var bugün 40 dakka uzaklıktaki akrabamıza gidiyorduk kuzenim teyzem abim kardeşim falan.Arabayı bu kuzenim kullandı.Ben o esnada arkadaşıma mesaj atmıştım tam yola çıkacakken.Şimdi o saate baktım ve bu hesaptan yollanan mesaj saatlerine baktım yolda olduğumuz vakit hiç mesaj atılmamış tam vardığımız vakitler atılmış.Ama yazışmalar o kadar çirkin ki inanamadım.Ve bu kişinin kuzenim olma ihtimali....
İğrenç bi durum

Çocukların kaçırılma, tacize, tecavüze uğrama hikayelerinde suçluların büyük oranda yakın akraba veya tanıdık olduğu bilinen bir gerçek.
Durumu fark ettiğinizi kendisine belli edin, mesajları falan kendi ailesine gönderin, gereken önlemionlar alsınlar. Bildiğinizi belli edip tehditkar konuşursanız ve sonrasında da ailesine habe r verirseniz sizlere yaklaşamaz.

Çocukların kaçırılma, tacize, tecavüze uğrama hikayelerinde suçluların büyük oranda yakın akraba veya tanıdık olduğu bilinen bir gerçek.
Durumu fark ettiğinizi kendisine belli edin, mesajları falan kendi ailesine gönderin, gereken önlemionlar alsınlar. Bildiğinizi belli edip tehditkar konuşursanız ve sonrasında da ailesine habe r verirseniz sizlere yaklaşamaz.
Sabah aynı şekilde söyledim ve teyzeme de anlattım durumu anneme de. Kendisine de böyle böyle oldu dedim tepki yok.

X