esmese bile gürlüyor allah razı olsunşahanın hayri gülle ile 2008 e güle güle diye bi parodisi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum o aklıma geldi
Tam bunu yazacaktim :)iş,aş,haydar baş,
hangi seneydi hatırlamıyorum seçim sloganıydı sanırım, iyi pr çalışması yapmışlar ama nasıl yerleştiyse hala aklımda :) tebrik ettim :))))Tam bunu yazacaktim :)
ben ozaman liseye gidiyodum, bulunduğum şehre bi dünya şarkıcı geitrmişti konsere gittik falan sonra cem uzan halkın arasına indi, ona dokunmak için birbirimizi ezdik :) halbuki o güne kadar cem uzan diye birinin varlığından haberimiz yoktu.ozaman çok yakışıklı gelmişti gözümüze. aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapar :) ergenlik işte allahtan 18 değildikte gidip adama oy vermedik :)))Vaktinde Cem Uzana da gulmustuk adam %7 almisti :) Inanan cikar mi tabisiii :)
ben ozaman liseye gidiyodum, bulunduğum şehre bi dünya şarkıcı geitrmişti konsere gittik falan sonra cem uzan halkın arasına indi, ona dokunmak için birbirimizi ezdik :) halbuki o güne kadar cem uzan diye birinin varlığından haberimiz yoktu.ozaman çok yakışıklı gelmişti gözümüze. aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapar :) ergenlik işte allahtan 18 değildikte gidip adama oy vermedik :)))