'Yok artık' dedirtecek seçim vaadi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
BTP Genel Başkanı Haydar Baş, seçim vaatleri arasında asgari ücreti 5000 TL yapacağını iddia etti

(BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, resmi twitter adresi üzerinden seçim vaatlerine devam etti. Haydar Baş, seçimleri kazanması halinde asgari ücrete zam yapacağı vaadinde bulunarak, ''Milli Ekonomi Modeli ile memurun ve işçinin asgari ücretini 5000 TL vereceğim" dedi. Baş attığı tweette ayrıca, ''Rusya'yı lider ülke yapan tezim Türkiye 'nin son şansıdır" ifadelerini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/-yok-artik-dedirtecek-secim-vaadi/siyaset/detay/2044287/default.htm

şahanın hayri gülle ile 2008 e güle güle diye bi parodisi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum o aklıma geldi

Bu seçim vaatlerinde liderler kendilerini kaybediyor gibi geliyor bana Yani palavra olurda bu kadar olur.

ayy ne güzel olurr ama gerçekçi olmak lazımm beyaaa...ah haydar ahh kimse ciddiye almıyor senii.. yaşlandın bidee..

bide saçlarını boyayıp közlenmiş patlıcana benzemese :)))

Vaktinde Cem Uzana da gulmustuk adam %7 almisti :) Inanan cikar mi tabisiii :)

Vaktinde Cem Uzana da gulmustuk adam %7 almisti :) Inanan cikar mi tabisiii :)
ben ozaman liseye gidiyodum, bulunduğum şehre bi dünya şarkıcı geitrmişti konsere gittik falan sonra cem uzan halkın arasına indi, ona dokunmak için birbirimizi ezdik :) halbuki o güne kadar cem uzan diye birinin varlığından haberimiz yoktu.ozaman çok yakışıklı gelmişti gözümüze. aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapar :) ergenlik işte allahtan 18 değildikte gidip adama oy vermedik :)))

hahahah al benden de o kadar..
hatta 18 ime gireyim cem uzan'a oy vericem diyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…