Yok artık daha neler !

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
yuhh artık dedim işte davalar:

Times gazetesinin köşe yazarı Profesör Gary Slapper, en garip dava dilekçelerini araştırdı. İşte davalardan bazıları...

TANRIM BENİ KORUMADIN:

2005 yılında cinayet nedeniyle 20 yıllık hapse çarptırılan Pavel M. Tanrı'ya dava açtı. Pavel, "Vaftiz töreninde Tanrı'nın beni koruyacağına dair bir akit imzalandı. Ama beni korumadı" dedi.

BU DEPREMLER NEDİR?:

Geçen aylarda ABD'nin Nebraska Eyaleti Senatörü Ernie Chambers, Tanrı'yı dünyadaki doğal afetlerden sorumlu tutarak dava açtı. Senatör, dilekçesinde Tanrı'dan �davalı' diye söz etti.

7 TV HANIMI OBEZ YAPTI:

Timothy Dumouchel isimli ABD'li, karısı ve çocuklarını obez, kendisini de içki ve sigara bağımlısı yaptığı gerekçesiyle bir televizyon şirketine dava açtı. Dava reddedildi.

ORGAZM OLAMIYORUM HAKİM BEY:

Brezilyalı bir kadın, sevgilisini kendisini tatmin edemediği için mahkemeye verdi. 31 yaşındaki kadın, "En güzel yerde boşalıyor. Bir kez bile orgazm olamadım" dedi. Dava sonuca bağlanamadı.

NASA FALI BOZUYOR:

Rus astrolog Marina Bai, 2005 yılında NASA'ya 165 milyon sterlinlik dava açtı. NASA'nın yaptığı �Derin Darbe' isimli bir uzay sondasının bir kuyruklu yıldıza çarparak örnek toplayacak olmasını terörist bir faaliyet olarak nitelendiren Bai'nin açtığı dava reddedildi.

DAVALI BEN, DAVACI BEN:

1874 yılında Bölge Savcısı Francis Cornish, kamusal alanda içki içtiği için kendisine dava açtı ve 5 dolar ceza verdi. Ceza, düzgün tavırları nedeniyle kaldırıldı.

ESNEMEYE 1 YIL HAPİS:

2004 yılında Sri Lankalı yargıç M. Patabendiege, V. Pajith isimli bir davalıyı mahkemede esneyip saygısızlık yaptığı nedeniyle 1 yıl hapis cezasına çarptırdı.

296.GIF

quote.gif

sevdaseli

Bizim ülkemizde de var can sıkıntısında ona buna dava açan insanlar. Ama tek kafama takılan bulunduğum semtin yollarını 2 senede bir tekrar yapan şirket(ler)e neden kimse "kardeşim bu yolu bir kere yapın, tam yapın, parası bizim cebimizden çıkıyor" diye dava açmıyor :umursamaz:

Bizim ülkemizde de var can sıkıntısında ona buna dava açan insanlar. Ama tek kafama takılan bulunduğum semtin yollarını 2 senede bir tekrar yapan şirket(ler)e neden kimse "kardeşim bu yolu bir kere yapın, tam yapın, parası bizim cebimizden çıkıyor" diye dava açmıyor :umursamaz:

121.gif
125.gif

X