Bebek Beslenmesi yoğurt...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

PleaseTryAgainLater

oglumm - kizimm
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
2.943
4
116
Sakarya
3.5 aylık bi oğlum var..mama takviyesi aldığımız için 4.ayda ek gıdaya geçiyoruz..yoğurt ve meyve püresiyle başlıcaz.dr.umuz yoğurdu evde yapmamı sabah yapıp akşam üzeri vermemi söyledi.inek sütüyle yapabilirmişim.sormayı unuttuğum bişey var ek gıdaya ilk geçtiğimizde antalyada olucaz ve orda haftada 1 kere sütçü geliyor..yoğurduda günlük yapıcam peki sütüde günlükmü almak durumundayım..küçük pastörize sütten yapsam olur mu..birde kaşık maması al dedi dr.ama hangisi olması gerektiğini bana bıraktı sizler ne önerirsiniz..

günlük süt bulabiliyorsan,hele ki keçi sütü çok iyi olur tabi,ama pastörize sütten de mayalayabilirsin.Ben hiç mama kullanmadığımdan bilmiyorum canım,çok marka var,en güvendiğin hangisiyse onu al

kecı sutu tavsıye ettı once yoksa gunluk sıse sutlerı ben ıkı gunde bı mayalıyorum...daha saglıklı olur canım.......kasık mamaları bebelac mılıupa herobaby...............daha cok bbelac ırmıklı ballı sevıyolar alıp denıceksın hangısını severse onu ver ..........mamaları sevıyolar ........saglıkla buyusun canım

çok teşekkür ederim hanımlar..yanlız hala kafam karışık..şimdi günlük süt aldım diyelim burda 1lt olarak satılıyo ondan 1 kere yoğurt yapıp ertesi gün tekrarmı alıcam..kalan süt ne olucakbilmiyorumkismile

canım ben kaşık mamalarını hero baby kullanıyorum.ülkere karşı sempatim var sanırım.bebelacı hiç kullanmadım.ben çeşit çeşit aldım hepside birbirinden güzel.kahvalti saati diye sabah verilen mamalar var iyi geceler diye gece yatarken verilenler var birde gündüz verilenler.iyi geceler maması olarak mısırlı pirinçli ve buğdaylı yulaflı var ikiside güzel.eğer bebeğin zayıf bir bebekse ballı irmikli güzel yarıyormuş onu tavsiye ederim.kahvaltı saati mamalarındanda meyveli sekiz tahıllı var meyve aromasındanmıdır ne aromalı bir kokusu var fena değil ama muzlu bisküvili sanki daha hoş tabi bana göre bizim ufaklığa maşallah ne versen yiyo fikrini bilmiyorum ama kısaca hero baby nin herşeyini öneririm.ben bebelacın kavanoz mamalarını beğenmedim hiç.hele bi sütlaç ı var sakın almayın iğrenç.

ben gunluk sütten yoğurt yaptım ama pek iştahla yemiyor maalesef şimdilik yoğurt için bir ay daha bekleyebilirsin dedi doktorum bende 5. ayında tekrar deniycem...
fakat kaşık maması için kesinlikle hero baby öneririm ,çok sverek yiyor...
kahvaltısı için özellikle organik serisini kullanıyorum ,pekmezli olanı...
gunduz meyveli tahıllı ve ikindide de meyve püresini kullanıyorum...
gece uyumadan evvel iyi gecelr maması sütlü pirinçli olanı veiyroum....
birde dun 4. aydan itibvaren kullanılan bisküviler çıkmış onuda kattım mamasına çok sevdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…