• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurt yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NerfatKurt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
59
0
86
Kütahya
arkadaşlar 9 aylık kızım var yoğurt yemiyor

her şekilde denedim ama yok yemiyor:50:

çorbasını dahi yemiyor

önerisi olanlar var mı nasıl yedirebilirim:3:

benim kızımdada aynı sorun vardı,çorbası,peynir.(bu arada babasıda sevmez yoğurdu)danino aldım başta sadece 2 küp danino yedirdim sonra 1 küp daninonun içine evde olan yoğurttan yada kendi mayaladığım yoğuttan katarak yediriyorum arada canı isterse boş yoğurduda yiyor.bazen içine şeker katarak yediriyorum.inş işine yarar.--kızım şu an 1 yaşında bu yöntemi 1 ay önce uygulamaya başladım.birde tavuklu yoğurt çorbası yapabilirsin o zaman anlamayıp yerdi benimki

Son düzenleme:
belki için rahatlar diye yazıyorum.. ben de bebekken yemezmişim annem anlatır ne şekerli ne pekmezli ne meyveli yememişim.. ama şimdi yoğurtsuz yemek yemez oldum eşimle ikimiz haftada 5 kilo yoğurt tüketiyoruz.. her şeklini seviyoruz. annem beni yemek sıcak içine biraz yoğurt katalım soğusun diye kandırırmış.. gerçi zamane çocukları yer mi bu numarayı bilmem.. :)

cevaplarınız için çok teşekkür ederim:71:

yazdıklarınızın hepsini denedim bir kere yiyor
sonra içinde yoğurt olduğunu anladımı yemiyor

Back