Bebek Beslenmesi yoğurt yapımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavis_3434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canımkutu sütlerin güvenilir olmamaihtimali yokki tabi ii markalardan bahsediyorum ben sütmezunuyum pınarda sakıpağada staj yaptım bi mandırada çalıştım
kesinlikle açık süt almayınnnnn hazır yoğurt alıp verin ama sü-tçüden süt almayın
ayrıca yopurda ve süte dayansın diye koruyucu konamaz markalardan bahsediyorum ozaman her tat farklı olur gelen süteün yağına kurumaddesine göre koruyucu koymak lazımdır ozaman mesela pınarın yoğurdu standart bi tat olmaz
yaniiçiniz rahat olsunnn

inek aynı olabilir fakat işlemler farklı
UHT sütün özellikle bebeklere verilmemesi gerektiğini okumuştum
yinede siz bilirsiniz
canım ısılişlem farkı yok sadece ısı ve hız farkı var ondan pastörize öneriliyo ama bulunabilirse ben diyarbakıra yeni taşındım bulamadım pastörize kendim içmek için ama
ben yoğurdu keçi sütünden yapmayı düşünüyorum sütü aldım yarın yapıcam keçi sütünün değerleri anne sütüne en yakın değerlerdir ondan
selam arkadaşlar ne marka yoğurt yapma makinesi kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum.tavsiye ediyormusunuz?kullanımı rahat oluyomu?

bende rowentanınki var ama zaman düğmesi manuel ama tefalinki varmış kuzenime o çok memnun

Ben de evde duran ama kullanmadığım yoğurt yapma makinasını kullanmaya başladım
BRAUN marka benim ki ama Türkiye de yok sanırım. İlk yoğurdu Sütaş babymix lerle mayaladım.Şimdi o mayayı kullanıyorum
3 er 3 er mayalıyorum. Dediğim gibi UHT sütle. Gayet iyi oluyor.

evde yoğurt yapan hanımlar lütfen bi sorum var size;
bende 2 hafta önce ilk kez evde yoğurt yaptım 5lt. açık süt aldım 2 büyük tencere yoğurdum oldu tadıd süperdi ancak evde 2 kişiyiz çok fazla yoğurtta tüketmedik
bi tencere bitti diğer tencereyide şimdi açtım tadına baktım yoğurt ekşimiş sizce bu nrmal mi yani ekşi tadı aldım ama emin olamadım ya bozulmuşsa zehirlenirmiyim bu ev yapımı yoğrutlarında bi kullanım süresi var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…