Bebek Beslenmesi yoğurt makinası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yogurt maknsı ne yww:26:
öyle bi makna da mı varmıs benm annem maknasz yapıyo sütü sarıp sarmalıyo fln ..
cok da güzel oluyo makinda neyin nesi .. anlamadım ..:):)
cok mu cahlm bea :26:

ben kullanıyorum ablam önerdi bence çok mantıklı bir alet çok rahat hemde.arzumunkını aldım 59 tl arkadaşlar bu sıcakta battanıyeler falan zor iş .. benim annemde sarar sarmalardı uğraşmayın o kadar hem cam kavanozlarda sağlıklı ve çok rahat tavsiye ettim gitti:)

Son düzenleme:
sağlıklı mmmm ama ben hala ölmedim ..
ayy tamam yaa ben daha burnumu sokmucm bu konuya ..
konu sahibi sinir oldu bence bana :90:
ya benm annem bu makne işlerni sevmiyoda bende ona benzedim sanırım ...:26:
salatalık soyacklarıvar y aonu bile sevmiyor.. ne uğrasacm onnla soyarım bn onu diyor...
hatunum benim yaaaa
taamm özürdilerm cok karıstım bu konuyaa ben:78:
konu sahibi cocugunu allh analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallahh...
tekrar kusura bakma boş konuştuğum içinnn:78::78:

makina bence cok iyi bişey..sarıp sarmalayınca ısıyı tutturamıyosun yok ekşi oldu yok tutmadı derdi yok..ben başlarda cok ugrastım ama tutturamadım bitürlü..çok sıcakta kalınca ekşiyo soguk olsa tutmuyo..makina ısısını aynı seviyede tutuyo gece mayalıyorum 7 saatte sabaha taş gibi yogurt ve bal gibi..bence alın derim stres olmazsınız..kendim mayalama işini beceremedim yani..bende arzum vardı tavsiye etmem plastik kokusu kalıyo yogurtta..bozuldu zaten 2 ayda..wevwell in kini aldım ve süper..90 tl di sanırım.ne plastik kokusu ne bişey..sütü ısıtacaksın kuş parmagını sokacaksın 7 ye kadar sayacaksın ısırıyosa tamamdır..süt miktarına göre yogurt özleyeceksin mayalayacaksın makinaya koyacaksın..bitti bu kadar :)

arzumunkını kullanıyorum ama benımkınde plastik kokusu yok gayet memnunum bende wevwell n ürünlerini sevmiyorum buhar makınasını aldım 5 gunde bozuldu şans işi bence:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…