Bebek Beslenmesi yoğurt makinası sahibi olanlar hangi markayı tercih etmeliyim ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Kızlar ,

Oğlum 6 aylık oldu . Ek gıdalara 5. ayda basladık bu ayda kahvaltı ve yoğurda başlayacağız.
Yoğurt makinası almak istiyorum.Aranızda kullanan var mı ? Hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?
Ve nelere dikkat etmeleyim satın alırken ???

yogurt mak ilk def duydum..ne gerek var kendin yapsana yogurdunu.

ben calısmaya baslayacagum cok yakında bu yüzden zor olacak...
yapıp hazırlamak istiyorum en azından bir kac günlük hazır olur ve tuttumu tutmadımı derdi olmaz
Zamanım kısıtlı oldugu icin yani ((

Eltimde arzumunki var.Bende almayı düşündüğüm için nasıl diye sormuştum.Çok memnunum dedi.altılı küçük kavanozları var onlara yapılıyor.Birinide bana tattırdı kıvamı çok iyiydi.

ne gerek var canım sütü elini hafif yakacak kıvama getir bir kaşık yoğurdu içine at karıştır kapat ve sar bitti bu kadar bence evde yer kaplamasına gerek yok

arzumu tavsiye etmem..hem çabuk bozuluyo hemde plastik kokusu siniyo yogurda.. arzumdan sonra weweellinkini aldım ve çook memnunum..wevellinde kapagı, cam bardakların kapagı plastik gibi benzer malzemeden ama ne koku ne bişey..1 yıldan fazladır kullanıyorum tık yok alette:)

merhabalar.ben sinbonunkini kulllanıyorum birkaç haftadır.çok memnunum.2 lt.sütten yapıyor.içinde kabı var ama istersen kendi kabını koyarsın.4 ya da 5 saat bekletip sonra buzdolabına koyuyorum.eşim sabahı sabırsızlıkla bekliyor kaymaklı yoğurt mis gibi.elimde yapmaktan kolay.tuttu tutmadı derdi yok.sıcaklık ayarlama derdi yok,sar sarmala, aman dokunma yok:))fiyatı da uygun incele istersen.

Kesinlikle tavsiye ederim yoğurt makinesini... Ben de forumda sormuştum ve weewell marka almıştım. Çok memnunum. Şiddetle tavsiye ederim.

Ben hayatımda ilk defa yoğurt yaptım ve çok da güzel tuttu.Bence makineye hiç gerek yok.Sütü kaynatıp el değecek sıcaklığa gelince içine 1 kaşık yoğurtla sütü karıştırıp döküp sabaha kadar bekletiyosunuz o kadar.Ama doktorum zaten yaptığın süt ve yoğurt pastörize ihç gerek yok dedi.Taze sağılmış güvenilir bir süt bulursan ve taze yoğurt o zaman tamam ama pastörizeden yapacaksan yapma aynı şey dedi.Ben de o günden beri yapmıyorum organik yoğurt alıyorum.

bende oğlum ek gıdaya başladığında bir süre kendim yapmayı denedim ama olmadı bir türlü. mutfağım soğuk olduğundan tutmuyomuş. şimdi arzum kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. sütün sıcaklığını yine kendim ayarlıyorum ama makine sıcaklığı muhafaza ediyor. akşam koyuyorum sabaha hazır. koku falanda yok zaten kapaklarını kapatmıyorsunuz çalışırken. bittikten sonra dolaba koyarken kapatıyorum o da koku falan yapmıyor. çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…