Yoğurt Kürü (ZENCEFİL-ZERDEÇAL-TARÇIN)

thesquatgirl

☝İLK 92.7 ☝ŞİMDİ 86.0 ☝HEDEF 72.0 ☝
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
455
810
1 HAFTADA 4 KG VERDİM.
94kg -89.9 'a indim.
Elma diyetiyle beraber uyguladım.
Gece yatmadan yarım saat önce 2 kaşık yogurta 1'er çay kaşıgı konup yeniliyor. Ardından hiç bir şey yemeden yatıyorsunuz. Su içebilirsiniz ama.

Öğlenleride bir kase yogurda az tarcın koyup yedım tatlı niyetine.
Şekerli çay'ı bıraktım.
Yeşil çay yada form çayı içtim hazır paketlerden bilindik markaların.
Çok hafif beslendim.
Ekmeği bıraktım nadiren az miktarda tükettim.
Bol bol su içtim.
Bazen bir litre suya sirke karıstırdım suyu öyle içtim yag yakımı hızlansın diye iştahımıda kapattı tadı.

1 hafta sonra kilo verimi durdu şimdi ara vermiştim tekrar başladım dün gece inşallah herkeste işe yarar.

ben de bazen yerım tadı da cok güzel. bebegımı emzırdıgım ıcın duzenlı yıyemıyorum. bu dıyetı bır arkadaım yapıyodu oda emzırıyodu bebegı zehırlendı hastanede gıda zehırlenmesı demısler ama neden oldugunu bulamamıslar

ben de bazen yerım tadı da cok güzel. bebegımı emzırdıgım ıcın duzenlı yıyemıyorum. bu dıyetı bır arkadaım yapıyodu oda emzırıyodu bebegı zehırlendı hastanede gıda zehırlenmesı demısler ama neden oldugunu bulamamıslar

Alllah koruusun canım. Ama emziriyorsan önerilmiyor biraz daha sık dişini benim emmiyor yoksa yapamam sütüm gider diye aklım çıkardı emiyorken 3 kişilik yiyodum hatta.

Şuan kilo verimim durdu o yuzden bı hafta ara verecegim haftaya pazartesı yada salı devam edeceğim. 8kg+8kg verdimmi eski halime döneceğim.

X