Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok maharetlisiniz
bananeee bende istiyom hemide mavii canım kullandığın malzemeleri yazsanda bende alıp yapsamm anlat birazcık noooEki Görüntüle 819953 Eki Görüntüle 819954 Eki Görüntüle 819955
Bebek sepeti için saplı hasır bir sepet aramak zor gelince evi kurcukladım ve yoğurt kovasından böyle bir sepet ortaya çıktı.
canım sen mart ayında tüp yaptırmıştın da olmamışmıydı ben mart ayında transferi olup gün sayanlar diye topik açmıştım orda sen varmıydın? eğer sen oysan çok sevindim hamile kaldığına allah tamamına erdirsin....
Evet canim hatirladim senii :)
Martta olmadi ama Rabbim Mayista nasip etti. Cok sukur. Seninde az kalmis. Cinsiyeti ne olcak? Benim kiz :)
ay çok sevindim canım çok şükür rabbim neylerse güzel eyler...benim ikiz ikisi de erkek ...evet az kaldı her an gelebiilirler....
Masallah cok sevindim canim yaa
Senin icin zor olacak belki buyutmesi ama ikisini birarada cikaracaksin sende. Evet zamanin az kalmis, heran " merhaba anne biz geldiiikkk" diyebilir senin yakisiklilar
Allah sagsalim kycaklarimiza alip buyutmeyi de nasip etsin. Sikintilar korkular hic bitmiyo yoksa. Sezeryan tarihin verildimi yoksa normal dogumumu bekleyeceksiniz?
evet başlarda zor olacak ama zamanla alışırım heralde o tempoya...evet bir an önce zaman geçse de bebeklerimiz kucaklarımızda olsalar..insan kendini dinlemekten bir hal oluyor..bu cuma kontrolüm var gün verecek doktor sezaryen için normal doğum yapamam ikisi de ters hoş kafaları aşağıda olsalar da cesaret edemezdim normal doğuma zaten...
Eki Görüntüle 819953 Eki Görüntüle 819954 Eki Görüntüle 819955
Bebek sepeti için saplı hasır bir sepet aramak zor gelince evi kurcukladım ve yoğurt kovasından böyle bir sepet ortaya çıktı.
canım harikasın...
bende yoğurt kabından süs kağıtlarıyla şık kutular yapmıştım ama senin ki daha estetik geldi...
paylaşır mısın nasıl yaptığını vede kullandığın malzemeleri...
Eki Görüntüle 833149
Eki Görüntüle 833150
Artık böyle bi araba bakarsın canım. Çok ciciler :)
Buarada konuyu istila etmiş olduk. Konu sahibinden özür diliyorum
bananeee bende istiyom hemide mavii canım kullandığın malzemeleri yazsanda bende alıp yapsamm anlat birazcık nooolur
teşekkürleerr... oğlumun sekerlerini kendim yapıyorum sanırım sepeti de kendim yapcamMerhabalar,
Yogurt kovasını nasıl yaptığımı kısaca anlatayım;
- öncelikle boş bir yogurt kovasını eski bir ambalaj kağıdı ile yazıları görünmesin diye kapladım. Önemli olan yazıların kapanması. Uhu ile yapistiriverdim. ( normal A4 kağıt, hediye paketi gibi bir kağıt kullanabilirsiniz)
- tülü 1 cm kadar göz kararı pile yaparak katlaya katlaya sıcak silikon tabancası ile yapistirdim.
- tülün kötü görüntüsünü kapatmak icin kalın Saten kurdele ile yine pileler yaparak yapistirdim. Pilelerin kalınlığı 2 cm civarında ve göz kararı yapistirdim. Yine sıcak silikon tabancası kullandım.
- sapını da kurdele ile sardım.
- en üstüne ise pırıltı katsın diye gri bir kurdeleyi yapistirdim. (Şu masa örtüsü, yatak örtüsü gibi seylerin kenarına dikilen kurdelelerden. Ben yengemin bana yaptırdığı pike takımından kalan kurdelelerden kullandım.)
- son olarak da sapların iki yanına iki kat kurdeleyi üst üste yapistirip ayna ile son noktayı koydum.( dekoratif ayna kesimi yaptığımız icin ben ayna yapistirdim. Ayna yerine boncuk, düğme, yapay çiçek ya da bebek biblolari da yapistirilabilir.)
- icine de tül koydum. Eğer icinden de yazı görünüyorsa bir kumaş ile kaplayabilirsiniz.
Bitti :)
Umarım isinize yarar...