Yok gitmedim pazartesi randevu bulursam gidicemDoktora gittiniz mi? Kimyasal olabilir veya düşük tehlikesi varsa ilaç verirler.
Acile giderseniz de bakabilirler bana test yapıp ilaç vermişlerdiYok gitmedim pazartesi randevu bulursam gidicem
Ne testi kan miAcile giderseniz de bakabilirler bana test yapıp ilaç vermişlerdi
Beta HCG bakılıyorNe testi kan mi
Bide bı ilaç vermişlerdi bebeğin saglikliysa tutunması için değilse zaten ilaçla da durmuyormuş öyle demişlerdiNe testi kan mi
Progestan 100 mgBide bı ilaç vermişlerdi bebeğin saglikliysa tutunması için değilse zaten ilaçla da durmuyormuş öyle demişlerdi
Hm ben cuma kan verdim ama hala çıkmadı bekliyorumBeta HCG bakılıyor
Evet biliyorum ilk gebeligimde kullanmistimProgestan 100 mg
Çıkmış olması gerekiyordu aslında baktınız mı e nabizdanHm ben cuma kan verdim ama hala çıkmadı bekliyorum
Evet cikmamisÇıkmış olması gerekiyordu aslında baktınız mı e nabizdan
Acilden baktirin bana kalırsa orda hem 1 saatte çıkıyorEvet cikmamis
Çıkmış olması gerekiyordu aslında baktınız mı e nabi
O zaman yarın gideyim benAcilden baktirin bana kalırsa orda hem 1 saatte çıkıyor
Yani dünden beri hepsini yapmisimdirYine de fazla hareket etmemeye calisin dinlenin sıcak suyla duş almayın kan akışını hizlandiriyormuş çünkü kafeinden kullanıyorsanız sigaradan uzak durun isterseniz bana bunları demişlerdi hastaneye gidesiye kadar
Annem filan demişti ki belinin altına yastık koyup yat biraz yüksek olsun yani belin bundan sonrasında yapmamaya özen göster bana kalırsaYani dünden beri hepsini yapmisimdir
Peki yaparım çok saolun tavsiyeniz icinAnnem filan demişti ki belinin altına yastık koyup yat biraz yüksek olsun yani belin bundan sonrasında yapmamaya özen göster bana kalırsa