Yoğun ve uzun süren adet kanaması

Tugcepera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
1
0
1
34
Merhabalar yaklaşık 3 aydır uzun ve yoğun süren adet kanamalarım oluyor dr kistim olduğunu soyledı ama kansızlıktan enerjım halım kalmadı annemi rahım kanserınden kaybettım korkuyorum benzer sorun yaşayanlar var mı?teşekkürler

Gecmis olsun annemde ayni durumdaydi afedersin bez ped dayanmazdi tuvalete otururdu doktra gitti kisti oldugunu alinmasi gerektigini ve spral takilamasi gerektigini soylediler ama bu hamile kalmamak icin olandan degil kanamayi kesmek icin onu yaptrdi cok kisa bir operasyon 10 15 dklik bir islem simdi kesildi sukur ama ara ara uzun sure adeti devam ediyor ama kucuk bi peceteyi batiracak kadar kanama oluyor lutfen kotuyu dusunmeyin basit bsydir ins Allah iyliginizi versin gecms olsn

Cok gecmis olsun doktorunuz smear falan istemedi mi bnce baska doktora gidin her ay olmasi onemli bir mesele kan kaybi icin test yapti mi bana yapmislardi acil de 2 ay cok yogun gelmsti

Canım kist denildi diye ihmal etme başka doktora da git myom olabilir Yada endometriozis veya daha farklı şeyler

Son durumunuz nedir

Kistler buna sebep olabiliyor doktora gidersen gerek görürlerse alınıyor miranna diye bir şey var araştır istersen kanamayı azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…