• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun vajinal akıntı rezaleti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
merhabalar,

uzun bir süredir yakınlaşmayı beklediğm erkek arkadasımla sonunda yakınlaştık, cinsel ilişki sırasında vajinamdan yoğun süt kesiği kıvamında iığrenç akıntılar gelmeye başladı ki iyiki korunyuorduk, ilk başta önemsemedik ama sonra okadar sinirimi bozmaya başladki yoğunluğu gülmeye başladık keyfimiz kaçtı ve berbat bir deneyim yaşamış olduk, mühim değildir derken falan doktora gitme fırsatım olmadı sanıyorumkii şanslı biriyim yola jinekologumun hemşiresini gördüm ertesi gün mantar enfeksiyonu yada mikrop kapmış olabileceğimi söyledi muayne için randevu verecekti ama şehir dışına çıkacagım için gidemezdim, ornisid fitih kullanmamı önerdi
eczane yanlışlıkla bana ağız yoluyla alınanı verdi bende hazır almışken kulanacayım dedim aynen yazıldığı gibi günde dört tane ikişer akşam ikişer sabah kullandım hatta son günü vajinal tablet kullandım gece tabletimide bitirdim
şimdi istanbuldayım yarın erkek arkdsmla görüşeceğim aynı rezaleti yaşamak istemiorum:( akıntım ciddi ölçcüde azaldı tuvaletimi yaparken bil eakıntı olyuordu önceden şimdi çok az ve bazen oluyor, bu beni çok korkuttu:( aynı şeyi yaşamak istemiyorum doğal olarakta en azından yarına kadar yapabileceğmi birşey varmı diye sorgulamak istedim çünkü daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum.
yardım edebilirmisiniz?

sevgiler.

canım akıntı ile birlikte kötü koku, ya da kaşıntı acıma yanma gibi şeyler oluyor mu, yani sana rahatsızlık veren?

canım akıntı ile birlikte kötü koku, ya da kaşıntı acıma yanma gibi şeyler oluyor mu, yani sana rahatsızlık veren?

sanırım kurtuldum yanma kötü koku yada kaşıntım yoktu, aslında bir günpsikolojik belkide yoğun bir kaşıntı hissettim ama sonrasında birşeykalmadı :) sanırım kurtuldum... çok teşekkür ederim.

canim peki akinti kötü koku ve kasinti olursa ne olur??

canım eğer akıntı ve özellikle "kötü koku" varsa bu mantardan ziyade bakteriyel vajinozis olabilir. Antibiyotikle tedavi edilir, çok önemli bişey değil ama tabi ki tedavisini geciktirmemeli ki ilerde sorunlara yol açmasın...

canım eğer akıntı ve özellikle "kötü koku" varsa bu mantardan ziyade bakteriyel vajinozis olabilir. Antibiyotikle tedavi edilir, çok önemli bişey değil ama tabi ki tedavisini geciktirmemeli ki ilerde sorunlara yol açmasın...

cok cekiniyorum gitmek icin doktora off offff..., bugün yine evdeki hapi aldim sanki biraz iyi oldu gibi..., fazla akinti gelmiyor.. ama koku hala var , bi kac gün daha bekliyim gecmesse haftaya pazartesi kesin randevu alacagim.., ultrasonla yumurtaliklarimada baktirmak istiyorum cünkü... , okadar cok korkuyorumki bisey olurda ilerde cocugum olmaz diye ödüm kopuyor ALLAHIM KORUSUN :nazar: :nazar: :nazar: :24:

Back