Yanlis yere actiysam konuyu bilgilendirirseniz sevinirim. Ablalarim iki gundur pıhtı şeklinde öyle bir milim şeklinde filan değil baya yoğun yoğun pihtilar geliyo büyük parcalar halinde. Adetimden 10 veya 8 gün önce oldum erken adet oldum. Acaba bı sorun mu var diyer adetim üç gün sürdü oda kahve idi ilk gün sonra açık kirmizi tarzındaydi sonra kesildi bnde adet oldum diye geçtiydim diyer adet başlarken de kahve gelir sonra adet başlar şimdiki regli çok ağır geciyo doğum yapan anneler bilir öyle bı sancı ağrı şeklinde. 3 gündür geceleri uyuyamayacak kadar ağrılar Kist mi patladi anlamadım yardımcı olur musunuz?
Hiç doğum yapmadım ama ağrılarınızın olması hiç hayra alamet değil bence. Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. Bende çikolata kisti var o da ara ara sancılar içinde uyanmama sebep oluyor ama yoğun pıhtım olmuyor. Zaten ağrılar ortak belirtiler. Düşük, kist, regl hepsinin ağrıları aşağı yukarı aynı. Bi tanıdığım adet sanmıştı gitmemişti doktora ve kanaması bitip gittiğinde düşük yaptığını öğrenmişti. Geciktirilmeden gidin bence