Saç Rengi ve Saç Boyama yoğun renk açıcı + koyu kumral boya

nessca

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
592
1
296
İstanbul
saçımı üç aydır buğulu gece 4.36 rengine boyuyorum.sıkıldım bu renkten kendi saç rengime dönmek istiyorum.dipten çıkanlar koyu kumral,uçlara doğru da açılan bi rengi vardı.şimdi ben 2 kutu palette yoğun renk açıcı aldım,iki kutu da palette 10 min koyu kumral 600 aldım.açıcıyla saçımı açtıktan sonra bu koyu kumral boya tutar mı merak ediyorum.amacım önce koyu kumral yapmak komple sonra da uçlarına açık küllü sarı boya yapmak.çok fazla belli olmayacak şekilde açılsın istiyorum.güneşte açılmış gibi durmalı.dediğim şekilde yapanlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
ya da şöyle olabilir:yoğun renk açıcıyı önce uçlardan sürmeye başlarım.diplere en son gelirim yavaş yavaş.üstüne koyu kumral boyadığımda zemindeki açık renkler yine açık kalabilir diplere göre.bilemiyorum fazla mı hayal kuruyorum. :)) ama böyle olabilir diye düşündüm.

sanırım saclarının ucu suanda cok koyu
bu acıcı cok koyu olan sacı cok fazla acamıyor turuncumsu bihale getiriyor
onun üstüne umral yaparsan hem koyulasır hemde turunculugu arttırırsın diye düşünüyorum

saol akitra bi tek sen cevap yazdın.çok koyu değil orta kahve gibi şuanda saçım.annemin saçını 3lü tonlardan açıp bu şekilde küllü kumrala boyadığımda fazla bi turunculuk kalmamıştı.açtıktan sonra hakikaten korkutucu bi turuncu oluyor biliyorum. küllü koyu kumral almak istemedim koyu kumraldan daha koyu çıkarıyor diye ama bu da turunculuğu kapamıcak diye endişelendim şimdi.palettenin koyu kumralını hiç denemedim nasıl bişey çıkar bilmiyorum.ama kahvesini falan denediğimde sanki diğer boya markalarından daha açık oluyor gibi geldi.ona güvenerek aldım yani bu rengi.çok da açık olsun istemiyorum yakışmıyor bana sanki.kumraldan koyu ve kahveden açık bi renk istiyorum taban rengi olarak.biraz zaman geçtikten sonra da uçlarını açarım dedim.bilmiyorum bulduğum yol doğru mu.

Son düzenleme:
evet yol güzel ama sadece kumral konusuna takıldım küllüler alıyor turunculuğu 7.1 uygun bence yada yada karıştırabilirsiniz 7.1 ile normal kumralı çokta küllü olmasın diye ve küçük bir tavsiye belki biliyorsunuzdur ama hatırlatayım saç açılıpta kumral boyanınca durup durup birden bire koyulaşıyor renk o yüzden boyama vaktini düşünmeden saça bakarak karar verin ne zaman yıkayacağınızı ,boya süresini beklemek şart değil gözünüz saçta olsun,markadan markayada değişiyor bu mevzu ,belki kullanacagınız marka öyle sonuç vermez,bol şans

valla ben de hep açtıktan sonra küllü kumral ile boyamıştım.hiç düz kumral veya koyu kumral yapmamıştım.ben de tam olarak işin orasındayım ama bugün palette 10 minlere baktım küllü kumral yoktu.gittim yine kumral aldım aynı markadan.çok koyu olur falan diye koyu kumral ile kumralı karıştırıcam açtıktan sonra.bişeye benzemezsem gider alır tekrar boyarım küllü bi bolyayla.

evet olmazsa öyle yaparsınız , ben boyada başka marka tercih ettiğim için ne sonuç verir o marka bilemiyorum, iyi haberlerini bekliyoruz,umarım olur

boyadım. :)
açıcı ile açtığımda resmen kırmızı oldu,turuncuya bile razı oldum o halimi görünce.sonra baktım iki kutu boya yetmicek,iki kutu koyu kumral ve bir kutu kumral karıştırdım.kırmızılıklar kalmadı diyebilirim.çok açık olmadı ama yeni boyandığını düşünürsek daha da açılıcaktır rengi.belki bi sonraki boyamada küllü kumralla koyu kumralı karıştırıp boyarım.teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…