yoğun kurulukta ki cilt için yardım

pinky_princess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
343
0
Merhaba arkadaşlar... benim yıllardır çektiğim bir sorunum aşırı kuru cilt yalnız sadece yüzümde mevcut kuruluk vücudumda yok bu sorun. Gitmediğim doktor hastane kalmadı, kullanmadığım ilaç kozmetik ürünüde kalmadı. en pahalısından en ucuzuna evde yapılan doğal şeylere kadar denedim. dokunulduğunda zımparaya dokunuluyormuş hissi veriyor o derece kuru cildim. ve bundan dolayıda renginde koyulaşma olmaya başladı bembeyaz cildim bozuldu karardı. tecrübelerinizi bilgilerinizi esirgemeyin lütfen...

canım benim de cildim çok kuru. hatta pul pul bana en iyi gelen avakado yağı oldu onu bi dene istersen umarım sendede işe yarar

benim de öyle malesef.Bacaklarım da aynı şekilde.Zeytinyağı sürebilirsin.Su içmeyi ihmal etme.Excipial hydro kullanıyorum ben de.

Merhaba arkadaşlar, ben uzun yıllardır cilt kuruluğundan muzdariptim kış ayları benim için sanki bir kabustu. Gitmediğim cilt doktoru kalmadı ve bunlar aşağı yukarı aynı ilaçları veriyorlardı eve kullandığım sürece cilt kuruluğundan pek eser kalmıyor faka ilacı kestiğimde aynı şikayetler tekrar başlıyordu. Şu anda deneme aşamasında olduğum ve gerçekten memnun kaldığım bir yöntem var bunu sizinle paylaşmak istedim ve bu sebeple buraya üye oldum.
100gr balmumu va 80-100gr halis zeytin yağı ve birkaç damla kantoron yağı...benmari usulü eritilen balmumun içine diğer malzemeleri kattıktan sonra karışım soğuyunca krem şeklini alıyor. Gece yatarken tüm vücuda yedirin ve sabah duşunuzu alın ( biraz balmumu kokuyor olacaksınız ama değer) sonuca sizde şaşıracaksınız emin olun. bunu 2 günde bir 2-3 kez yapın hiçbirşeyiniz kalmayacak.
sağlıklı günler

acaba bu krem yüze sürülebiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…