Saç Rengi ve Saç Boyama Yoğun küllü kumral için yardım lütfen (resimli)

allisfull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
71
0
36
İstanbul
kızlar merhabalar;
6-7 ay evvel saçlarımı boyadığımda artık boyaya tövbe etmiştim ancak artık saç rengim o kadar kötü bir hale geldi ki boyamak zorunda hissediyorum kendimi. ancak bu kadar sabretmişken dipten gelen kendi saçlarımı boyamadan alttaki kötü rengi boyamak istiyorum. kuaföre sordum fakat o hepsini boyamaktan yana. o yüzden kendim 7.11 (yoğun küllü kumral olarak geçiyor sanırım) ile diplere değdirmeden boyamayı düşünüyorum. acaba tutup o turuncu rengi kapatır mı ya da dip rengine göre açık kalır mı tam olarak bilemediğim için sizlere danışmak istedim. önerilerinizi bekliyorum (

Son düzenleme:
dıp rengın guzelmış canm kullu bı renkle aynı tonu komple boya bence yıne bı fark olmasın saçında turunculuktan bende kurtulmak ıstıyorum

dıp rengın guzelmış canm kullu bı renkle aynı tonu komple boya bence yıne bı fark olmasın saçında turunculuktan bende kurtulmak ıstıyorum

saol canım ya ama tekrar tekrar boyamak istemiyorum artık kestirdikçe kendi rengine dönsün isiyorum. hepsini boyarsam artık boya işinden kurtulamam. mutlaka fark olacak ama şu anki kadar kötü olmaması yeterli benim için. 7.11 ile dip rengine yakın doğal bir şey edebilir miyim bilemiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…