• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yoğun balyajdan sonra saçını siyah yapan var mı?

kedicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
17
0
36
Adana
kızlar bn bundan 8 gün önce kuaföre gttm we balyaj attrıdım yeşil gözlü we açık tenli olmama karşın kendime yakıştıramadım we çok mutsuzum:( koyu kestane saç boyası aldım lorealin onu 2 gün sora boyucam buarada saç bakımımıda ihmal etmedim hint yağı wee badem yağını karıştırarak bir gün war birgün yok uyguladım iyi bir şampuan aldım içine çam terebentin karıştırdım sanki okadar yıpranmamış gibi gelior ama yıpranıklık war tabiki acaba boyarsam çok yıpranırmı bilginis warmı??? yardım edin lütfnn:17:

kızlar bn bundan 8 gün önce kuaföre gttm we balyaj attrıdım yeşil gözlü we açık tenli olmama karşın kendime yakıştıramadım we çok mutsuzum:( koyu kestane saç boyası aldım lorealin onu 2 gün sora boyucam buarada saç bakımımıda ihmal etmedim hint yağı wee badem yağını karıştırarak bir gün war birgün yok uyguladım iyi bir şampuan aldım içine çam terebentin karıştırdım sanki okadar yıpranmamış gibi gelior ama yıpranıklık war tabiki acaba boyarsam çok yıpranırmı bilginis warmı??? yardım edin lütfnn:17:

Canım merhaba öncelikle. Ben kırmızı balyajım aktıktan sonra mavi siyah boyamıştım. Kesinlikle ilk boyamada kkapanmıyor 1 2 haftaya çok çirkin bir renk çıkıyor öncelikle bunu belirtim. Saçlarını bi kaç güne boyayabilirsin bakımını ihmal etmezsen sorun olmaz. Zaten aldığın boyanın oksidanı çok güçlü olmadığından saça çok zararı dokunmaz

teşekkür ederm ama renk koyu die akmaz filan diyorlar ama nasip şu renk kapansında gerisi mühim diil 15 gün sora bida boyarım nasılsa bnm için önemli olan saçmın yıpranmaması:( keşke yaptırmasaydım şu balyajıııı

teşekkür ederm ama renk koyu die akmaz filan diyorlar ama nasip şu renk kapansında gerisi mühim diil 15 gün sora bida boyarım nasılsa bnm için önemli olan saçmın yıpranmaması:( keşke yaptırmasaydım şu balyajıııı

Ne renk balyaj attırdınız? Yok Yok 15 gün sonra tekrarlamayın.... Ben siyah boyayı 15 gün sora tekrarladım ve inanın saçlarıma tarak girmez olduki bide siyah boya yani en az zarar veren... Kuaför bile şaştı kaldı siyah boyayla nasıl saçınızı yaktınız diye sakın diyim yapma

Back