Yoğun bakımda skandal görüntü!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.057
30.530
1.123
61
Konya
İstanbul'daki özel bir hastanedeki yoğum bakım ünitesinde çalışan hasta bakıcının halay çekip göbek attığı görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.
  • İstanbul'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. Görüntülerde, yaşam savaşı veren hastaların arasındaki hasta bakıcı, yoğun bakım ünitesinde önce halay çekiyor, ardından göbek atıyor. Görevlinin dansına eşlik eden eşyalarsa hijyenik eldivenler oldu. İşte mendil yapıp salladığı, üzerine öksürdüğü eldivenleri elinde salladıktan sonra temiz eldivenlerin arasına koyan sağlık görevlisinin sosyal medyada tepkilere neden olan o görüntüleri.

http://www.hurriyet.com.tr/yogun-bakimda-skandal-goruntu-40409030

Yoook artık şaka mı bu?

Bir de bi hemşire vardı yoğun bakımda hastaların önüne geçip, selfie yapan ve abuk subuk şeyler yazan. Rezil insan aklınca fenomen olacaktı.

Yoğun bakımda sevdiceklerini bırakan biri olarak sinirim zıpladı ya. Millet can derdinde bunlar ne alemde??

ben bir defa yogun bakımda yatmıstım tek bendim ozeldi orasıda ama tek bir ses bile cıkmıyordu yani neticede yogun bakım:) hasta yok desek hasta olmasa zaten yogun bakım kapalı oluyor yani yapılan cok saygısızca orryantal muzik nedir tamam belki agır bir hasta yoktu belki iznide alınmıstır vs olayın ic yuzunu bilemeyiz ama yinede olmamalı cekiyorlar bide yayınlıyorlar tepki gosterilcegini bilmeyecek insanlar yogun bakımda calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…